Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno kernel data inpage error

Dobrý den, mám notebook lenovo ideapad G50-70
S Windows 8, vybehla mi na PC hláska kernel data inpage error restartoval se mi PC ale stále to není opraveno při zapnutí se jen načítá a nejde se do něj dostat, nevím co si s tím pocit. Jde to opravit? Nebo mám notebook reklamovat, prosím poradte děkuji.

Předmět Autor Datum
Súbory jadra (kernel) OS W8.x sú nenávratne poškodené, jedine Recovery z OEM verzie (každý nový noťa… nový
Nuda 19.08.2017 13:11
Nuda
Vůbec nevím čím, nic nového jsem už pěkně dlouho do PC neinstalovala, jsem úplně obyčejný uživatel c… nový
Veronikal123 19.08.2017 13:21
Veronikal123
Záruka sa vzťahuje výhradne na HW, OS a SW si môžeš inštalovať na mašinu podľa (dle libosti) vlastné… nový
Nuda 19.08.2017 13:35
Nuda
Tak jsem to donesla nasemu firemnimu IT a mel to do pár minut hotové říkal ze opravil profil v servi… poslední
Veronikal123 19.08.2017 18:45
Veronikal123
ze zvědavosti bych na tom krámu nechal běžet memtest z boot cd. nový
lední brtník 19.08.2017 14:16
lední brtník

Súbory jadra (kernel) OS W8.x sú nenávratne poškodené, jedine Recovery z OEM verzie (každý nový noťas má tento skrytý primárny oddiel na disku) alebo oprava z bútovacieho ISO W8 (recipročnej verzie a edície), znovu preinštalovať na pevný disk. OEM verziu sotva schrastíš v stave ISO.

Opraviť sa vec dá, ale chce to troška základných znalostí.

Ešte pre zaujímavosť oznám, ako dokážeš normálnym užívaním poškodiť kernel súbory OS v prípade, ak nemáš nešpecifikovaný HW problém? Žadoním..... pre novú TV reláciu: "Čo dokáže ulica" v prípade PC mašín.

Vůbec nevím čím, nic nového jsem už pěkně dlouho do PC neinstalovala, jsem úplně obyčejný uživatel co používá notebook jen na filmy a internet a absolutně me překvapilo, když jsem byla na YouTube a najednou mi tohle vybehlo na obrazovce...a je to věc kvůli které se da notebook reklamovat? Jako já se v tom bohužel moc nevyznam, ale nechci to hned vest ke známému co je opravuje, jelikož pak kdyby se v tom někdo mechanicky rypal by mi ho už na reklamaci nevzali.

Záruka sa vzťahuje výhradne na HW, OS a SW si môžeš inštalovať na mašinu podľa (dle libosti) vlastného vkusu do aleluja, aký len chceš.

Recovery ti nefunguje? Je to po reštarte PC nejaká kláves "F" po ktorej sa objaví možnosť obnovy do výrobného nastavenia systému.

Dáta na druhom logickom oddiele (berme disk/oddiel ozn. ako D:\) zostanú nedotknuté, uchované, prepisuje sa iba systémový oddiel C:\ Tam máš smolu, prídeš od všetko svoje na C:\-čku, aj o SW tretích výrobcov, budeš musieť znovu inštalovať do systému nanovo. Ale určite máš zálohy po ruke, nemám pravdu?

Tak jsem to donesla nasemu firemnimu IT a mel to do pár minut hotové říkal ze opravil profil v servisním menu a kontroloval hardisk a ten je naštěstí v pořádku :) když jsem se ptala jak tomu předejít , řekl tak pobavene ze u Windows nejde ničemu předejít :D každopádně notebook šlape a o nic jsem nepřišla :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru