Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Uložení nastavení zvukové karty,prosím o radu

Skusal by som novsie/starsie verzie ovladacov. Napr. tie co boli na CD k doske resp. ak tie mas teraz tak skus tie z webu vyrobcu dosky apod.
Skus to nastavit pod admin uctom, ak nastavujes viac veci na roznych kartach tak skusit po jednom a vzdy zmacknut tlacitko Pouzit a OK, zavret, restart :-)
uisti sa ze mas nainstalene ovladace k chipsetu, aj ked to by nemalo od toho zavisiet, to je skor chyba v tych ovladacoch alebo zakazany zapis do registry z nejakeho dovodu (opravnenia apod) Ake mas Win?
Skus aj este raz prenastavit typ repro (na stereo, ok, a potom nazad na 5.1), a uisti sa ze mas spravne strcene jacky (ktovie co za autodetekciu si robi ta karta)...

P.S. a ak chces aby isla stereo hudba (winamp) na vsetky kanaly tak na to je tusim nejake ine zaskrtavatko, podla mna nie sprava basov ale rozsirenie sterea na vsetky kanaly, ale netusim kde to je u realteku. Ak by si tam pustil DVD s 5.1 zvukom tak by ti to podla mna fungovalo an vsetky kanaly.

P.S.2. mozes aj kupit inu zvukovku do PCIe slotu a integrovaanu vypnut v BIOSe a mas pokoj. Kvalita zvuku dnesnych integrovanych zvukoviek casto nie je bohvieco (napr. mne na MSI smejde vadilo mierne odfiltrovanie vysok u integrovanej. Uz je vypnuta :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny