Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Zamykání mobilu

Ahoj mám takový záhadný problém a vůbec nevím vo co gou. Můj mobil nejde zamknout a já nevím proč... Jinak mám Honor 7 lite s androidem 7.0 EMUI 5.0 a pokaždé co zmáčknu power tlačítko k zamčení mobilu a zhasnutí displeje tak se nezamkne, zhasne displej ale když ho znova rozsvítím pomocí toho tlačítka tak potáhnu prstem nahoru a odemkne se a to mám nastavenej PIN a FINGER PRINT a všechno odemykání a PIN jsem resetoval. Všíml jsem si toho až teď doma, ale napadá mě, protože jednou mi v mobilu vyskočil nějakej návrh na nějaké inteligentní odemykání už nevím já to potvrdil a napadá mě, že se mi doma nezamyká mobil ale mimo domov jo, všiml jsem si toho, teď doma, protože jsem byl zvyklej odemykat mobil pomocí FINGER PRINTU, takže jsem o ničem nevěděl, to zjistím zítra až půjdu ven jestli to tak je, jinak piště nějaké rady, protože fakt WTF.

Předmět Autor Datum
Ano tie nove smart tamagotchi maju funkciu ze to nezamyka doma alebo u znamych wifi. Da sa to urcite…
MM.. 22.08.2017 22:57
MM..
https://support.google.com/nexus/answer/6093922?hl=en You can set Smart Lock to keep your device un…
MM.. 22.08.2017 23:02
MM..
Děkuji moc! Už jsem to zakázal. poslední
Fíkus 23.08.2017 08:08
Fíkus

Ano tie nove smart tamagotchi maju funkciu ze to nezamyka doma alebo u znamych wifi. Da sa to urcite vypnut v nastaveniach. Nehladal som to ale je to tam nabeton v nastaveniach.
(.. este tusim je aj nieco ine ze to nezamkne ked to pouzivas ci co nejak to detekuje. Cosi take sa ma pytal ten moj tamagotchi minule. Ja uz to ani necitam len klikam na nepovolit/zakazat/nechcem/kurva kto to vymysla dajte mi pokoj skurveni google dementi/a tak podobne klikam).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru