Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nefunkční USB 3.0 - HP ProBook 4530s

Dobrý den,
Přeinstaloval jsem OS na svém NTB HP ProBook 4530s. Dělal jsem přeinstalaci z W7 Home Premium na tentýž systém z důvodu, že byl zasekaný. Použil jsem originální licenci z HP, nedělal žádný crack. Po nainstalování všech možných i nemožných driverů, projetí PC přes Iobit Driver Booster a podobné (ano, vím že z toho většinou moc driverů nezískám, ale co už), jsem dospěl k tomu, že nejde USB 3.0 port. Tedy jde, když připojím HDD, dioda bliká, ale v PC se nezobrazí (ani ve Správě počítače). Před přeinstalováním fungoval port bez problémů. Instaloval jsem opravdu vše z driverů na HP. Pokusil jsem se instalovat nějaké USB 3.0 drivery z Intelu, ale bezúspěšně (chyba s nekompatibilním systémem se zobrazovala i přesto, že na stránce bylo uvedeno OS W7 64bit a ten mám!).

Jak bych mohl doinstalovat driver? Kde bych se měl poohlédnout? Co dělám špatně?

Děkuji všem za rady.

Předmět Autor Datum
nechat windows s ovladači nainstalovat někomu normálnímu. když to neumíš (nikdo neumíme všechno) a c…
lední brtník 02.09.2017 11:43
lední brtník
Tak je vyřešeno. Podle správce zařízení jsem zjistil, že USB 3.0 port je od společnosti Rensas Elect…
WhatIDoWrong 02.09.2017 11:54
WhatIDoWrong
Keby to bolo od renesas tak nebude fungovat driver od intelu. USB3 port je na sandy bridge chipsete… poslední
MM.. 02.09.2017 12:48
MM..

Tak je vyřešeno. Podle správce zařízení jsem zjistil, že USB 3.0 port je od společnosti Rensas Electronic a pak už to nebyla žádná věda - stáhnul jsem driver z Intelu, nainstaloval a jede.

Keby to bolo od renesas tak nebude fungovat driver od intelu. USB3 port je na sandy bridge chipsete od intelu preto funguje driver od intelu.
Inac ovladace pre hp su normalne na webe www.hp.com v sekcii podpora - ovladace, ale momentalne im to tam nefunguje ci co (hadze mi to furt error 404 not found), tie velke korporacie evidentne setria na itckaroch lebo nejaky dementny CEO si nasral 10melonov odmenu tak teraz cely svet bude susit hubu na errore 404.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru