Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Iphone

zdravím.. slyšel jsem že iphony jsou dost o penězích :D tak by mě zajímalo jestli máte nějáké zkušenosti se stahování aplikací/ hudby z internetu. a jestli vůbec je nějaký způsob jak si dát na Iphone (5c) nějaké aplikace, hry atd.. bez placení.
kdyžtak mi sem dejte pár informací o tom co bych měl o těchto telefonech vědět.
děkuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Problém iphone nejsou aplikace, ale příslušenství. Za vše se platí Applu.
touchwood 05.09.2017 21:00
touchwood
Neorigo příslušenství k iPhonům je mrtě. To máš jako u Samsungu... origo příslušenství stojí násobně… nový
Moas 06.09.2017 12:41
Moas
Problém je, že Applu se to moc nelíbí a snaží se lidi tlačit ke koupi jejich příslušenství. Mám iPho… poslední
Potkan007 06.09.2017 13:13
Potkan007
Bez placeni? Aplikace - Kdyz pominu fakt, ze vyvojar na tom stravi mraky casu a ty to chces jenom uk…
vopicak 06.09.2017 11:23
vopicak
Přesně tak, s tím souhlasím. :-) Jak se říká, tak nic není zadarmo a pokud něco chceš, tak si za to… nový
flagman 06.09.2017 12:33
flagman
Stejně jako na Android existujou placené a neplacené aplikace. V Appstore stejně jako v Google Play… nový
Moas 06.09.2017 12:51
Moas

Problém je, že Applu se to moc nelíbí a snaží se lidi tlačit ke koupi jejich příslušenství. Mám iPhone 7 bez jacku, koupil jsem si jednu neoriginální redukci navíc a kabel do auta pro připojení ke vstupu rádia - jedna strana lightning, druhá jack. Redukce i kabel parádně funkční, hrálo to měsíce bez zaváhání. Pak přišla aktualizace 10.3.1 a konec, připojím jedno z těch neoriginálních příslušenství, minutu až dvě to hraje úplně normálně, pak vyskočí hláška, že příslušenství není podporováno a tím jsem dohrál. Když kabel odpojím a připojím, tváří se, že jsem nic nepřipojil, úplně ho ignoruje.

Bez placeni?
Aplikace - Kdyz pominu fakt, ze vyvojar na tom stravi mraky casu a ty to chces jenom ukradnout, ktera aplikace za to stoji? Ja nenasel zatim ani jednu, osobne tedy nevidim duvod delat nejaky Jailbreak a piratit (ma to samo vic nevyhod)
Hudba - Samo nekolik moznosti, bud budes jako stahovat pisnicky po jedne, nahravat to iTunes knihovny a pak to synchronizovat s iPh, nebo muzes pripojit iPhone jako flashdisk a nahrajes to primo. Pripadne nejlepsi a nejsnazsi reseni je pouzit napr. Spotify, stoji to mesicne asi 30Kc a mas moznost poslouchat online skoro vse, stahovat cely playlisty, dokonce je tam i nejaky lookalike dle zanru.

Stejně jako na Android existujou placené a neplacené aplikace. V Appstore stejně jako v Google Play je neplacených aplikací mrtě.
Podle toho, co od telefonu očekáváš, se podívej, zda budeš nějakou aplikaci potřebovat a kolik stojí, stojí-li něco.

iOS se oproti Androidu víc snaží vést uživatele a "vnutit" mu svůj způsob myšlení a ovládání. Nutno ovšem říct, že Apple má vše vymyšlené dobře a pokud se člověk nepotřebuje drbat levou rukou za pravým uchem, bude na iOSu spokojen.

Já do iOSu nešel z důvodu velmi chabých možností úprav výchozích obrazovek, neexistence App draweru a pak nějakých drobností, které by mi ale chyběly (např. doručenky u SMS bez workaroundu neumí). Je tam toho víc, co neumí (dual sim, paměťové karty, file transfer přes bluetooth, nevim jestli už umí přehrávat MP3 nakopírované přes mass storage...), na druhou stranu si nedělám iluze, že by Android neuměl zase něco jiného.

Ideální je žít měsíc s iOS, měsíc s Androidem, měsíc s WinMobile a pak se rozhodnout. Ale to často nejde.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru