Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr černobíle laserové multifunkce do 4000 Kč (NOVÉ/REPAS/BAZOŠ). Bez kurvítka. Poradíte?

Dobrý den, mohl bych poprosit o pomoc s výběrem tiskárny?
Podmínky: Laser, skener, spolehlivost, raději tonery s větší kapacitou
Cena do 4000 Kč. Nepotřebuji novou, ale raději osvědčenou tiskárnu, Vytiskne za měsíc cca 300 stránek. Velikost, hmotnost, desing neřeším.
Máte zkušenost s repasovanými? Jak je to doopravdy s prodlouženou zárukou např. u Alzy, TS Bohemie,..? Jaké starší tiskárny jsou osvědčené a nenáročné?
Našel jsem na internetu nějaké testování D-Test, ale výsledky jsou asi za příplatek, pokud je k nim nějaký jiný přistup, prosím o odkaz, jinak mi asi nezbyde nic jiného než zaplatit, jde mi taky u tiskárnu o případnou výměnu toneru či válce, aby to šlo zvlášt a nebylo tam nějaké kurvítko.
Díky za rady. Jirka

Změna kategorie, původně: Hardware (host)
Změna předmětu, původně: Výběr černobíle laserové tiskárny do 4000 Kč (NOVÉ/REPAS/BAZOŠ). Bez kurvítka. Poradíte? (host)

Předmět Autor Datum
Repasy určitě ne. Dnes už superkvalitní stroje neseženeš, takže repasy IMHO nemají smysl. Mám dobré… poslední
touchwood 07.09.2017 20:27
touchwood

Repasy určitě ne. Dnes už superkvalitní stroje neseženeš, takže repasy IMHO nemají smysl.

Mám dobré zkušenosti s xerox phaser 3260 - za tu cenu velmi dobrá tiskárna, jenže ty chceš multifunkci.

V poměru cena/výkon dnes ale jasně vedou inkoustové Epsony s tankovým systémem, při 300 stránkách bych to viděl jako optimální řešení Epson M200. Sám používám přes rok Epson L550 (barevná varianta), za inkoust jsem dosud utratil 0 Kč (součástí byly náhradní patrony, jedna stojí 160Kč), doplňoval jsem inkoust po cca 11 měsících, po vytisknutí 2500 stránek.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru