Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno DOLBY DIGITAL PLUS - zvukový problém

Hledal jsem nějaké ovladače na stránkách Lenova, ale nic.

co nic? Ovladace tam urcite su. W10 samoznefunkcnovac edition ich urcite prepisala nejakymi svojmi, viz spravcu zariadeni - zvukovka - karta podrobnosti o ovladaci, tam je jaka presne verzia a subory?
Jake sa ti instalovali aktualizacie windows si mozes pozriet v historii aktualizacii, kde to je vo W10 viz google, zhlavy neviem zatial aktivne nepouzivam Windows samodestruction edition.
Tvoj problem by teoreticky mohol vzniknut aj tym ze mas navolenu nejaku blbost v otazke v ovladacoch ze "co ste strcili do jacku". Pyta sa ta nieco po strceni? Ak nie tak hladal si v ovladacoch alebo nastaveniach win alebo ovl.panely-zvuky ze kde presne sa to u teba nastavuje a ze co tam je nastavene? Skontroluj si aj poriadne vsetky karty v ovl.panely-zvuky-prehravacie zariadenie-navolit si zariadenie a tam su vlastnosti a nastavenia.

BTW. neexistuje "vylepsovanie zvuku". Zvuk lepsi uz bol, ked ho nahravali. Potom uz len cim viac veci to skresluje, tym viac sa zvuk przni.
P.S. normalne by som poradil aj odpojit baterku aj nabijacku na minutu, ale u novych cinskych tamagotchi ntb sa to neda a neviem ci lenovo ma dierku na reset ec. Ale v tomto pripade by to stejne na 99% nepomohlo.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny