Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem "load balancer" pro stahování

Ano, rychlost mého internetového spojení je limitovaná a proto se ptám. (protože jinak bych se ptal jen na problém omezené rychlosti u cílového serveru jenom)
Díky Kilo.viktor za nápad, je to odpověď na 1/2 dotazu (rychlost cílového serveru) MOŽNÁ, protože nevím ještě, zda server omezuje konkrétní stahující IP a nebo je server globálně omezený. Myslím, ale že pokud něco takovéhle najdu, že to bude nějak omezené, placené, nebo s nějakým limitem.

touchwoord: Ano, toto chování u TCP/IP očekávám, že bude dělit rychlost stahování rovnoměrně(navíc dle mě stack vůbec nemá informaci od velikosti stahované souboru, tudíž to ani managovat nemůže) a tudíž bude způsobovat ten problém, že nedá přednost delším souborům , aby se stahovaly od začátku a byla jim přidělena vyšší rychlost. To je ten problém.

Ono v reálu je bottleneck na obou stranách, já mám 8Mbps a server umožní 2 Mb/s na soubor, ale na limit serveru jsem nenarazil (přesto věřím, že existuje, to říkal už bolek polívka, že ji taky neviděl.)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny