Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem "load balancer" pro stahování

Zdravím, mám například situaci, kdy chci stáhnout soubory o velikosti 5GB, 1GB a 1GB. Cílem je, aby stahování dohromady bylo dokončeno co nejdříve.
Potřeboval bych tedy zohlednit následující faktory:
- rychlost mého připojení je malá, tudíž aby se největší soubor stahoval rychleji na úkor ostatních (v opačném případě, kdyby se všechny soubory stahovaly stejně rychle, by se na nejdelší čekalo).
- někdy je limitovaná rychlost stahování z daného serveru (v případě, že nějaká podmnožina z seznamu souborů ke stažení) je z jednoho serveru – potom, pokdu to jde, při souběžném stahování rozprostřít stahované soubory tak, aby se nestahovaly z jednoho serveru současně, pokud by to zpomalovalo (pokud je rychlost méh připojení dostatečně rychlá)

Existuje nějaký takovýhle program, který by tyhle věci uměl vzít v úvahu při sledování, aby pokud možno měl nějakou autodetekci (zkusí si stahovat ze serverů chvíli po jednom, chvíli ve skupině, aby určil, jestli cílový server nebrzdí a také aby zjistil rychlost mého připojení, což není tak horké, ta je relativně konstantní.)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny