Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém se zvukem z PS3 přes HDMI

Zdravím. Nachází se tu někdo, kdo by mi uměl poradit? Mám problém se synchronizací zvuku a obrazu, který se objevil po připojení PS3 FAT k nové TV.

Dříve byla tahle PS3ka připojená na 32" sharp televizi přes HDMI a vše fungovalo naprosto bez problémů. Jenže před pár dny jsem koupil z inzerátu TV novou, která byla prodávaná s nefunkční obrazovkou za pár korun. Tu jsem si opravil (vadný kondenzátor v napájecích obvodech panelu). Nová televize je 46" Thomson 46FU5555S. PS3 jsem k ní připojil tím stejným HDMI kabelem, jako byla připojená do předchozí televize. Teď ten problém.

Z PC připojeného přes HDMI k této TV je vše v pořádku. Zvuk sedí do obrazu, bez problémů. Ale na PS3 sedí zvuk do obrazu jen v případě, že se nehýbe obraz příliš rychle. To je pitomé vysvětlení. Prostě zapnu GTA4 a dokud s postavou chodím, je to OK, ale jakmile nasednu do auta a rozjedu se, zvuk se začne zpožďovat, mnohdy i o dvě sekundy, což je opravdu hodně. Vyzkoušel jsem už změnit port na televizi a pro zichr i připojit PS3 k jiné TV. Na jiné TV funguje bez problémů a na staré taky.

Po připojení PS3 k téhle televizi se spustil na PS3 průvodce nastavením HDMI, který automaticky všechno nastavil.

Mockrát děkuji za nápady a odpovědi. Hezký den přeji.

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru