Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem DVB-T na reklamaci?

Mám vlastní anténu,
na ní připojené v ložnici "domácí polokino ;-)" Gogen http://www.home-elektro.cz/mikrovez-gogen-msd-851-d vb-t
a v kuchyni dvojtuner s HDD Vaova
http://www.cybex.cz/Audio-Video/Digitalni-TV-(SetTo pBox)/DVD-YAMADA-Vaova-DTV-3200-DVB-T-USB/produkt=8 313273/kategorie=468/

Nové programy, spuštěné od června, mi Gogen bez problému napoprvé automaticky naladil.

Letos koupená Vaova automaticky k původním programům naladila 4x Rakušáky, ale bez signálu do TV. Po ručním ladění zase jen Rakušáky, tentokrát šly/nešly do TV kostky a skřeky. Ale další tři naše programy ani náhodou. To jsem Vaovu mezitím i resetovat a vracel se k továrnímu nastavení.

Mám chuť ji vrátit, je to důvod k reklamaci?

Díky za nějakou reakci, nechci se zbytečně rozčílit, ani křičet na nevinné :-p

Předmět Autor Datum
neviem ake nove kanaly zacali u vas vysielat ale skusil si si o tom najst informacie? (na webe vysie… poslední
MM.. 04.06.2008 17:19
MM..

neviem ake nove kanaly zacali u vas vysielat ale skusil si si o tom najst informacie? (na webe vysielatela dvb-t) - nevysielaju tie nove nahodou v mp4? (stare asi budu v mpeg2). To by mohlo vysvetlit ten problem ak by ta yamada nevedela dekodovat mp4 (to by nebola chyba, ale vlastnost :)

Druha vec je ze ci do tej yamady prichadza dostatocne kvalitny signal na frekvencii na ktorej vysielaju tie noev kanaly. V tom pripade je otazka na akej freq./kanali vysielaju tie nove a na akej stare (ta info urcite tiez bude na webe vysielatela dvb-t) a ake tam mas antenne rozbocovace a kable ak by bola nova freq. moc vysoka oproti starej tak moze nastavat prilis vysoky utlm na kabloch alebo rozbocovace nie su na cele pasmo apod.

P.S. je mozne aj to ze ta yamada ma prilis nizku citlivost tunera, skontroluj na prijmaci niekde v menu (alebo tlacitko info apod) budes mat urcite aj ukazatel sily a kvality signalu, ked mas naladenych tych rakusanov apod. Vid aj diskusiu na tom linku predajcu, ktory si vlozil do otazky.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru