Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem LTE pevný internet

Zdravím, bydlím blízko obce Vinařice u Týnce nad Labem a poskytovatelé tu jsou hrozní. Tlapnet tu prý nemá signál. Týnecký net tu momentálně mám a stabilita je příšerná...
Proto se ptám jaké máte zkušenosti s LTE pevným internet od O2 a T-mobile?? Zajímá mě hlavně stabilita... Skousnu když budu mít z 20 tak 8-10MB (ale stále) jde mi hlavně o nízkou odezvu na hry atd.
http://www.adsl.cz/produkty/o2-internet-optimal-air-fix
http://www.adsl.cz/produkty/t-mobile-pevny-internet-vzduchem-s

Předmět Autor Datum
Ziadne 4G ani milionG nemoze mat nizku odezvu uz z pricipu ptz je to casovy multiplex. Chces nejaky…
MM.. 20.09.2017 23:32
MM..
Tuto testovali nemecke LTE http://www.lte-anbieter.info/ratgeber/spielen-mit-lte.php a vraj tam je t…
MM.. 20.09.2017 23:37
MM..
K tomu mám co říct. Můj nastávající internet není o moc lepší. Už jen z toho důvodu že půlku dne mám…
Bisifen7852 21.09.2017 06:58
Bisifen7852
Ked ti LTE na mobile ide lepsie jak ten kabel u vas, tak si kludne ten LTE modem/pripojenie kup. (p.…
MM.. 21.09.2017 10:31
MM..
Mam kombinovane DSL + LTE od nemeckeho Telekomu, a je to nastavene tak, ze bezny provoz jede pres DS…
kubik 21.09.2017 09:41
kubik
LTE je len docasne riesenie, akonahle sa rozsir pocet zakaznikov pojde odozva prudko hore. Takze aj… poslední
fleg 21.09.2017 10:36
fleg

Tuto testovali nemecke LTE http://www.lte-anbieter.info/ratgeber/spielen-mit-lte.php a vraj tam je typicky 30-80ms co je este relativne dobre (porovnatelne s DLS) alebo http://www.lte-anbieter.info/presse/12/analyse-speed-lte.html. Ale aj 100ms je oproti nejakemu 30ms kablu 3x pomalsie.
Otestovat si to mozes tak, ze pouzijes akykolvek mobil ako LTE modem (alebo zapnes wifi tethering na mobile), a LTE datovy tarif ak ma niekto na mobile, a testnes si ping. Otazka potom uz je len ze o kolko to oneskori ten tethering, netusim, ale telefony su dnes rychle to by mal forwardovat okamzite.

K tomu mám co říct. Můj nastávající internet není o moc lepší. Už jen z toho důvodu že půlku dne mám průměrné 150 a večer to občas ustane na 30-40 ping s tím že to tak šlo třeba hodinu a zvedlo se to znova na 100+. A s tím hostpotem jsem to právě už zkoušel. Při League od Legends jsem si mobilem hospotoval stolní PC už asi 20x a pokaždé jsem měl ping okolo 35-45. V podstatě mi to z mobilu jede stabilněji než na PC.(T-Mobile operátor)

Mam kombinovane DSL + LTE od nemeckeho Telekomu, a je to nastavene tak, ze bezny provoz jede pres DSL s rozumnym pingem, a pro stahovani se nahodi LTE. Chvili jsem s tim laboroval, protoze mi z nejakeho zahadneho duvodu sel WoT pres LTE, tak to bylo na hranici hratelnosti, pak se mi to podarilo prehodit na DSL a od te doby pohoda.

LTE je len docasne riesenie, akonahle sa rozsir pocet zakaznikov pojde odozva prudko hore. Takze aj ked momentalne to ide dobre (vzhladom na to, ze to zacali pripagovat len prednedavnom) tak po roku uz moze byt situacia uz uplne ina.
Bohuzial udrzat hratelnu odozvu je pomerne tazke, sam s tym zapasim obcas ako ISP, pretoze bud chcem priepustnost lnky a tym padom ide odozva do haja, alebo naopak.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru