Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jak označovat/třídit části videoklipu pro pozdější rozdělení

Zajímala by mě taková věc při střihu videa. Použití je taková, že mám zdrojovou sadu souborů-videoklipů a plánuji udělat z materiálu 2 výsledky: například:
1. regulární pořad(rozhovor)
2. bonusy (části, které by prodlužovaly stopáž hlavního dílu a nejsou tak zajímavé)
3. Nepovedené scény a přeřeky.
(ty části se mohou překrývat, například že nějakou část videa budu chtít ve všech 3 částech, i když to zrovna v tomhle případě zrovna nedává moc smysl)

A zajímalo by mě, jakým postupem / programem je dobré si jednotlivé segmenty videa označovat to příslušných kategorií , aby to bylo uživatelsky příjemné, názorné. Umí to nějaké videoeditory rovnou nebo jsou na to nějaké pluginy?

Stejně tak by mě zajímala "odlehčená" varianty tohoto dotazu, že jen chci si zobrazit diagram, ve kterém bude vidět pohled na daný zdrojový videoklip a jak je rozsekaný a kam na timeline které části míří.

Předmět Autor Datum
Nějakou střižnou (např.: Kdenlive) udělat každý ze tří částí extra, samozřejmě můžeš použít jeden te…
Rce 21.09.2017 23:59
Rce
Já hlavně potřebuji, abych viděl,která část zdrojového klipu je kde použitá ,abych měl přehled, kter… poslední
malonésa 22.09.2017 13:02
malonésa

Nějakou střižnou (např.: Kdenlive) udělat každý ze tří částí extra, samozřejmě můžeš použít jeden teak pro více částí. Pak programem pro autorizing (například DVDStyler) udělat DVD menu, kde si občan vybere, co by rád - jako na profi DVD.

Já hlavně potřebuji, abych viděl,která část zdrojového klipu je kde použitá ,abych měl přehled, které části nebudou patřit nikam a které části se třeba překrývají (abych něco, co si třeba nejdřív označím jako do přeřeků, viděl a nepokoušel se to dávat již do hlavného "pořadu)
například v sony vegas jsou time a region markery, ale připadá mi to moc ruční práce a nepřehledné.
Co potom bude s těmi videi,není až tak důležitý, ani nejspíš nebude nijak pospolu (jedno vyrendruji dříve a dám známým na Bluray druhé například později dám na youtube)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru