Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kaspersky Free v češtině

Jelikož MSE na XP a Vistach již nefunguji nebo se aspoň automaticky neaktualizují a v šuplíku mám licenci Kaspersky Internet Security (4x/1 rok za cca 500 Kč), rozhodl jsem se přejít na KIS. Zjistil jsem, že normální placená verze vlastně neexistuje, je to trial na 1 měsíc, který se zadáním licenčního kódu změní na plnohodnotnou instalaci. Zatím ji testuji jako trial na domácím PC, všechno je v pořádku a program komunikuje v češtině.

Zjistil jsem ovšem, že nedávno Kaspersky vydal Free verzi a jelikož mám tech zařízení mnohém víc a některé používám jenom sporadicky, rozhodl jsem se jej vyzkoušet na jednom z NB, kde MSE přestalo fungovat úplně. Po stažení a nainstalovaní jsem ovšem zjistil, že program je v angličtině a nikde není přepnutí na češtinu. Dokonce ani u trial verze na domácím PC jsem přepnutí nenašel, byť podle návodu by to mělo jít: https://help.kaspersky.com/KSS/4.0/cs-CZ/93599.htm. Česká telefonická podpora neexistuje a nenašel jsem ani žádný jiný telefonický kontakt na české zastoupení, ruská podpora mi nabídla jenom zaslání odkazu na ruskou verzi Kasperský Free, kterou jsem ale již dříve našel na ruských stránkách a o kterou nemám zájem.

Teď nevím, jestli česká verze Kasperský Free vůbec neexistuje nebo zdrojovou stránku zmátla IP adresa Opery, přes kterou jsem to stahoval nebo jsem jenom nenašel, kde lze u KIS a Kaspersky Free přepínat jazyky. Poradí někdo, kdo má s Kaspersky zkušenosti?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny