Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zpomalená grafika?

Zdravím všechny.

Doufám, že mi poradíte. V poslední době mi dělá počítač problémy. Je to stolní PC cca 6 let starý a výbavu má stále velmi dobrou. Nejsem žádný nadšený hráč, ale když už si nějakou hru zahraji bylo by super kdyby hra byla plynulá což se neděje. Nejvíc mě to zarazilo když jsem si tento týden koupil hru Wolfenstein: The new order. Dle specifikací bych měl v pořádku splňovat nároky jenže i když jsem detaily osekal na naprosté minimum hra je stále velice sekaná, ale cutscény ve hře jsou naprosto nádherně plynulé. Chtěl jsem si to otestovat tak jsem vyhrabal starou hru Risen abych detaily vyzkoušel ale bylo to stejné hra se sekala sice málo, ale bylo to poznat. Zkoušel jsem naformátovat disk, vymazat a následně nainstalovat ovladače grafiky, ale nic tomu nepomohlo. V přílože posílám specifikace svého počítače a doufám, že mi poradíte co s tím.

Díky za odpověď

Lukáš

Předmět Autor Datum
OS jesto aký? Há? Nahoď W10, zbav ju bloatware, OneDrive, odinštaluj Apps, vyraz Defender, okreš sl…
Nuda 26.09.2017 07:15
Nuda
oproti predošlým zdochlinám Windows Cože? poslední
Grille 26.09.2017 08:02
Grille

OS jesto aký? Há?

Nahoď W10, zbav ju bloatware, OneDrive, odinštaluj Apps, vyraz Defender, okreš služby na pozadí na nutné minimum, skoriguj napríklad SW; ProcessHacker jednotlivé priority systémových procesov bežiacich na pozadí.

Vyladená, okresaná desina v prípade, ak budú sedieť ovladače, šľape na staršom HW ako raketa, ako víno oproti predošlým zdochlinám Windows. Len to chce ovládať aspoň mierne základy narábania s OS W10. U Windows je jediná výhra, že sa dá ladiť, prispôsobovať, orezať bežným užívateľom s trochou znalostí.

Ideálne je vyrobiť si na mieru ušitú inštalačku z ISO W10.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru