Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Thunderbird - vzhled seznamu příjemců - plýtvání místem, humus

zdravím, v aplikaci thunderbird 45 mě štve při editaci zprávy část, kam se vkládají příjemci, , na každém řádku je jeden příjemce + indikátor Komu/kopie/Reply/BCC, tudíž na na FUllHD vidím tak 4 příjemce všeho všudy (chci si nechat >50% výšky na samotnou zprávu), je to dost nepraktické, pak tam mám scrollbar, v tom se pak prase ani nevyzná, když si chci přečíst najednou seznam příjemců ,taky nepotřebuji u každého vidět(natož vybírat), zda je to Komu/BCC/Kopie/ATD.
Potřeboval bych nějak toto nějak redesignovat, víte, jak to udělat? Něco, co neplýtvá místem, kde budou adresáti za sebou přes šířku, případně na více řádek, ne takhle, kde to nevyužívá šířku okna a nezalamuje se to jako odstavcový text.

Předmět Autor Datum
Thunderbird - Zobraziť - Hlavičky - Klasické = Odporúčam aktualizovať Thunderbird na verziu 52.3.0
Ansam 02.10.2017 17:56
Ansam
Ještě jednou.pardon. Kde najdu tu volbu?-nevidím ji. v hlavním okně s přehledem zpráv nebo v okně ro…
kurge 02.10.2017 23:07
kurge
Sorry. Moja prvá odpoveď bola na prezeranie už existujúcich správ, kde sa všetci príjemcovia zobrazi… poslední
Ansam 03.10.2017 08:08
Ansam
V Thunderbirdu existuje možnost vytvářet Skupiny (v Adresáři). Do skupiny si dáš počet lidí, kterým…
IQ37 02.10.2017 19:22
IQ37
diky za obě rady, snad.to pomůže.
kurge 02.10.2017 22:34
kurge

Ještě jednou.pardon. Kde najdu tu volbu?-nevidím ji. v hlavním okně s přehledem zpráv nebo v okně rozepsané zprávy nebo v nástroje - možnosti? . Nebo mám kliknout do doblasti příjemců? Ptám se jako slepý, protože to nevidím.
Zkouším lištu menu Zobrazení a nic tam takového není. v režimu psaní: zobrazení:Nástrojové lišty, velikost stránky, lišta adresář , zabezpečení zprávy,

Sorry. Moja prvá odpoveď bola na prezeranie už existujúcich správ, kde sa všetci príjemcovia zobrazia v jednom (dvoch) riadku. Až teraz som si všimol, že vy máte problém pri vytváraní NOVEJ správy, alebo pri úprave rozpísanej správy.

Ak chcete v NOVEJ správe vidieť viac adries, tak do jedného riadka napíšte viac emailových adries oddelených čiarkou s medzerou (, ) - až toľko koľko sa vám zmestí na šírku monitora FullHD.
Do druhého riadka napíšte viac emailových adries oddelených čiarkou s medzerou (, ) - až toľko koľko sa vám zmestí na šírku monitora FullHD,
do tretieho riadka napíšte viac emailových adries oddelených čiarkou s medzerou (, ) - až toľko koľko sa vám zmestí na šírku monitora FullHD .. atď

Je tiež pravda, že z vášho prvého príspevku nie je celkom jasné akého stavu chcete dosiahnúť. Ak iba rozdeliť priestor na dve polovičky (horná polovica príjemcovia a spodná polovica text), tak stačí iba potiahnuť za horný okraj spodného okna a zvoliť si optimálnu veľkosť.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru