Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Trvanlivy Android se slusnou kamerou a vymennou baterkou. Zn: Hledam :)

Manzelce se podarilo mi rozbit displej na mobilu, ktery jsem planoval pouzivat jeste par let (Samsung Galaxy S2), takze hledam nahradu. Moc se v tech cinskych znackach neorientuju, takze bych asi zas sel do Samsungu, ale treba je na trhu nejaka zajimava alternativa?

Dulezite je pro me:
1) Android - jsem na nej zvyklej a mam svoje oblibene aplikace
2) Vymenna a sehnatelna baterka - ocekavam, ze ten mobil budu pouzivat nasledujicich pet let, a puvodni baterka nevydrzi, takze ji budu chtit vymenit
3) Solidni konstrukce - aby nic nevrzalo, nerozpadalo se... pokud opryska barva, je to v pohode, ale mobil musi vydrzet noseni v kapse spolu s drobnyma a klicema
4) Dobra kamera, hlavne v horsich svetelnych podminkach
5) Indukcni nabijeni - neni nutne, ale bylo by to prima

Ma cenu omrknout nejake cinany, nebo to jisti Samsung Galaxy S5 z eBay? :)
Dik!

EDIT: jeste jsem zapomnel - klidne starsi model z druhe ruky, nemusi to bejt dernier cri. Normalne za mobil nedam vic nez 70 €, tentokrat bych mozna sel na dvojnasobek.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ta vyměnitelná baterie je docela průser. Původně jsem to měl jako jeden z požadavků na novej mobil,…
Prasak 03.10.2017 13:20
Prasak
ad 3) Není mobil jako mobil. Mám služební Sony z3 Compact a soukromý Ulefone U008,oba mají deklarova… poslední
Moas 04.10.2017 07:20
Moas

Ta vyměnitelná baterie je docela průser. Původně jsem to měl jako jeden z požadavků na novej mobil, nakonec jsem z toho slevil, dva roky ta baterka obvykle vydrží.
Když už hledáš mobil, jeden z mých požadavků jsou tlačítka pod displejem (i senzorická, nejen fyzickej čudlík). Valná většina mobilů má právě jen virtuální čudlíky na spodku displeje a musí se ručně vyvolat, když je chceš použít (přetáhnout prstem zepodu po displeji). Pro mě je to opruz.

ad. 3) Nosíš mobil s klíčama v kapse? To musíš mít dodřenej displej, to ti nevadí?

A ještě něco - velikost mobilu je podstatná, nebo je ti to jedno?

ad 3) Není mobil jako mobil. Mám služební Sony z3 Compact a soukromý Ulefone U008,oba mají deklarovaný "Gorilla Glass 3".
Ten služebák se mí ani po dvou letech v kapse s klíčema nepodřel ani vlasově.
Ten soukromý byl jednou jedinkrát s klíčema v kapse a je dodřený jak prase.

Takže je úplně jedno, co je ve specifikacích. Resp. čínské šity typu Šaomi, Elefon, Ulefone a další - ti všichni si tam napíšou, co chtějí.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru