Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosim o pomoc pri vyberu zvukove karty

Dobry den,

Objednal jsem si tyto sluchatka sennheiser-g4me-zero-cerna-d4475037.htm ke svemu PC, a chtel bych si koupit zvukovou kartu. Jelikoz si myslim, ze ma deska produkt by je nemusela utahnout co jsem se nekde docetl. Tak Vas proto zadam o pomoc pri vyberu zvukove karty. Vubec nevim na co bych mel koukat. A take nevim, jestli je nejaky rozdil s externi zvukovou kartou beo s integrovanou. Rad bych si poridil nejakou externi, jelikoz si myslim, ze uz bych to na desku nemusell dostat. Mohu se Vas zeptat, co by jste mi doporucily? Jednou jsem si koupil ke svym sluchatkum neco od Soundblasteru a zvuk byl hned znatelne lepsi. Budu rad za kazde Vase info a pripominku. Dekuji

Předmět Autor Datum
Pokud na nich budeš poslouchat zkomprimovanou hudbu v mp3,tak je to zmařená investice. Zvukovka to n…
kozakl 07.10.2017 21:45
kozakl
Dle mého zbytečnost tyhle nový integrovaný na tý MB co máš jsou dobrý ,osobně teda rozdíl nevidím žá…
sambilionk 07.10.2017 21:51
sambilionk
No, nevim jestli je to zbytecnost ale jak jsem mel ten soundblaster, tak zvuk ohodne lepsi. Nevim je…
Audiofil 07.10.2017 22:06
Audiofil
Není vždyť to píšu ať jí vyzkoušíš a pak teprv něco kupuješ já s integrovanou přes zesík Denon rozdí…
sambilionk 07.10.2017 22:26
sambilionk
Super. Tak dekuji moc za info . ;-)
Audiofil 07.10.2017 23:34
Audiofil
Není zač.:-) poslední
sambilionk 07.10.2017 23:36
sambilionk

Dle mého zbytečnost tyhle nový integrovaný na tý MB co máš jsou dobrý ,osobně teda rozdíl nevidím žádnej mezi integrovanou SupremeFX 1220A a Asus Xonar D1 co jsem měl takže nejdřív vyzkoušej a pak něco kupuj.......To máš na tý MB co všechno napojený že máš strach že jí tam nedostaneš,interní máš lepší než externí a taky je levnější.Pokud na ní trváš tak bych volil externí zvukovku tuhle,ale raději tuto.

No, nevim jestli je to zbytecnost ale jak jsem mel ten soundblaster, tak zvuk ohodne lepsi. Nevim jestli to byla primo zvukova karta nebo jen nejaky "zesilovac" . Jak rikam. Vubec se v tom nevyznam.

A ano, mam strach, ze bych ji tam nedal. Mam velikou grafarnu a chladic noctua na procaku, tak ze grafika sla do spodniho (druheho) slotu. Jelikoz mam mensi bednu, ne tu nejvetsi, tak jsem musel upravovat skrin a hodne veci vystrihat :D

Ja jsem pokukoval po techto produkt a produkt Ale vubec nevim, ktera je lepsi a ktera horsi. Spis jsem koukal na cenu. Jinak vubec nevim na co bych mel koukat. Jen tak mimochodem. Co ta moje integrovana zvukovka na desce? Ta je na prd?

Není vždyť to píšu ať jí vyzkoušíš a pak teprv něco kupuješ já s integrovanou přes zesík Denon rozdíl ve zvuku nepoznám oproti tý D1.Tak osobně bych volil raději Asus s Creative jsem měl často problém s ovladačema,jinak mezi těma cos postnul rozdíl není akorát u tý dražší platíš za tu kravinu s ovládáním zvuku na stůl ..(jinak bych koukal aby měla 24bitový/192kHz D/A převodník)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru