Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem WAN Is Unplugged (záhada)

Zdravím, včera se mi stal takový problém.
Z ničeho nic mi vypadl internet, což se mi nestává, a od te doby už nešel. Mám router TP-LINK.
Upozornuju, ze routerem to byt nemuze. Mam doma dva, aoba funguji skvele. Zkousel sem vse od restartu routeru, pocitace po defaultniho nastaveni BIOSU, zmena IP na tplinkwifi.net az po hledani vadneho kabelu nebo kontaktu. Bohuzel bez vysledku.
Kdyz zapojim router do PC, kontrolka sitove karty se rozsviti a kdyz zapojim kabel od netu do routeru (WAN) , tak ikona ve windows 7 dole je zluty vykricnik. Ale kdyz jsem zkousel zapojit holy kabel od netu do sitovky v pc, nesvitila kontrolla sitove karty ze zadu vubec. Coz me privadi k 3 moznostem. Vadny kabel WAN, vadny prijmac v panelaku a nebo chyba u poskytovatele. Volal jsem tam,dali mi par trapnych rad a rekli ze se u nich na to podivaji popr. Zavolaji technika. Ale vadny kabel to byt nemuze kdyz jsem s nicim nehybal a vse bylo jako kazdy den, dokonce jsem hral po internetu (WOW) dokud se nevypl. Nejake rady? Dekuju a preji prijemny zbytek dne.

Předmět Autor Datum
třeba někdo hýbal s tím druhým koncem kabelu.
touchwood 08.10.2017 11:38
touchwood
Router nema LED diody na WAN? Tie svietia? Ked router pise ze wan je unplugged, tak je zavada na str… poslední
MM.. 08.10.2017 12:11
MM..

Router nema LED diody na WAN? Tie svietia?
Ked router pise ze wan je unplugged, tak je zavada na strane providera. Trebars mu zdochol nejaky router alebo nieco na tej druhej strane kabla. (samozrejme mohol by byt odpaleny wan port na tvojom routri, ale ked s wan kabelom nesvietia LED ani v PC, tak je to vada u providera - zavolaj im a povedz ze ich wan kabel je uplne mrtvy nech to okamzite pridu spravit)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru