Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nejde pripojit fotak do PC

nevim proc,ale kdzy yapojim kabl od fotakydu pc a fotak do kablu tak to tak 2krat piskne a dole se obevi tabulka jestli to chci nainstalovat nebo co.ale v tento pocitac tam nemam tu slozku,ale bratrovi to de normalne fotak mam canon dik

Předmět Autor Datum
a co jako normalně piskne jako ten foťák nebo windows nebo linux nebo co to máš a jaká tabulka nebo…
Prasak 06.06.2008 15:21
Prasak
Takze to chces nainstalovat, ale na otazku "jestli to chci nainstalovat nebo co" nevies odpoved. Ak…
MM.. 06.06.2008 15:22
MM..
ha? poslední
Boeing 06.06.2008 15:24
Boeing

a co jako normalně piskne jako ten foťák nebo windows nebo linux nebo co to máš a jaká tabulka nebo co a jakou složku tam nemáš nebo co a nemáš k tomu foťáku na cd nějaký ovladače nebo co a příště piš trochu líp, aby to šlo pochopit, protože z půlky nechápu ani zbla, co s tím vlastně máš.

Takze to chces nainstalovat, ale na otazku "jestli to chci nainstalovat nebo co" nevies odpoved. Ak nepomoze kliknut na "ano, chci to nainstalovat nebo co", tak by bolo dobre nainstalovat ovladace alebo program ktory bol prilozeny na CD k tomu fotaku, prip. ovladace k zakl.doske ktora je v PC, ak neboli nainstalovane.
Ak sa to ma objavovat v tento pocitac ako disk, a nebude sa to objavovat ani po instalacii ovladacov, tak bude dobre pozriet aj do spravy diskov (pravy klik na tento pocitac - spravovat), ci tam netreba priradit pismeno disku tomuto datovemu ulozistu.

P.S. ked ti vpravo dole pise ze "bolo najdene nove zariadenie, instaluje sa", tak cakaj nez to nainstaluje.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru