Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook do 800€

Zdravím,
o rok plánujem ísť na výšku, no už teraz na strednej v štvrtom ročníku by som potreboval nejaký notebook.
Mám asi 800€ pripravených na ntb a fakt tu čiastku nechcem prekročiť, pričom by bolo aj idealnych 50€ ušetriť na novú tašku ku notebooku.
Predstavujem si niečo ako 13"3'. (ak by nebolo tak zvladol by som aj 14", ale nechcem pokiaľ to nejde inak).
Kedže som študent IT školy a dalej by som v odbore chcel pokračovať, potreboval by som niečo v tom štýle. Na hry mám stroje, takže o dedikovaných GPU sa ani nemusíme rozprávať. Programovať, Autocad a photoshop by mi mal takýto ntb určite zvládnuť.
Dvaja moji spolužiaci majú Xiaomi Air 13 (2016), ktorý vyzerá úplne super-displej,klávesnica,hardware ale dostala ma ta batéria keď mi povedal že niekedy mu to aj bez nejakého heavy multi-taskingu skape za 3 hodiny+je to z číny a prípadné reklamacie atd..-ani dalej nebudem riešiť. Druhý má lenovo ideapad 710s s dobrou bateriou a obdivuhodnou hmotnosťou 1,1kg ale za prvé prekračuje môj finančný limit a za druhé sa mi display a uhly nijak nepáčia.
Notebook čo ma zaujal na internete bol Asus zenbook ux330, ktorý má výdrž až 10 hodín(web pri zníženom jase a saving mode), skvelé pozorovacie uhly (až na ten uhol otvorenia), dizajn,klávesnicu a hardware takisto super. Na amazone by som ho mal za 700$ no bohužial sme na slovensku a z amazonu by to spolu s daňou,clom atd.. stalo nejakých takmer 900€ ako na alze.
Z toho čo ste prečítali ste asi pobrali že potrebujem niečo takéto:

Intel i5 (i3 už nikdy)
GPU pohoda integrovaná
RAM 8Gb (v dnešnej dobe minimalne 8Gb nutnosť)
SSD aspoň 256Gb
Display je mi jedno či matný alebo lesklý ale preboha keď sa naňho pozriem s naklonenou hlavou nech sa z červenej farby nestane tmavomodrá
Batéria v uspornom režime dajme tomu na webe aspoň nejakých 8 hodín ako spomenuté lenovo a asus (ak nie, tak aspoň rýchle nabíjanie notebooku, no ntb ktory nevydrži ani 5 hod nechcem)
Hmotnosť idealna do 1,5kg
podsvietená klávesnica nutnosťou

Budem rád za každú radu, od človeka, ktorý vlastní podobný notebook, vie mi taký odporúčiť alebo sa vyzná.
Rád si vypočujem aj iné rady. Ďakujem
Změna kategorie, původně: PC sestavy. Nechceš PC sestavu. (karel)

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dell 13z poslední
MulishA 11.10.2017 14:11
MulishA

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...