Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nejde myš a klávesnice při instalaci w7

Zdravím dnes mi přišel složený Pc, avšak nastal problém když jsem chtěl nainstalovat windows (7). Jakmile se spustí instalace vypne se jak klavesnice tak myš a nehnu s tím i když v biosu normálně funguje. Zkoušel sem jak všechny porty tak i v biosu povolit nebo zakazat usb legaccy nebo jak to je :D a stejně nic. Když jsem dal cd Windows 8 tak to fungovalo ale je bez aktivace takže ho nainstalovat nemužu měl jsem to jen na zkoušku, takže chyba bude pravděbodobně ještě někde v biosu, ale nechci se v tom moc vrtat, moc se nevyznám.
AMD Ryzen 3 1300X
MB MSI B350M GAMING PRO
VGA nV GIGABYTE GeForce GTX 1060 3GB OC GDDR5

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Chyba je v obsluhe, ktora nechape ze instalacka Win7 nepozna XHCI USB controller. Da sa do instalack… poslední
MM.. 10.10.2017 22:56
MM..

Chyba je v obsluhe, ktora nechape ze instalacka Win7 nepozna XHCI USB controller. Da sa do instalacky naintegrovat nejaky ovladac ak existuje, ale na najnovsi chipset existovat ani nebude. Mozes si tam strcit USB2 PCI kartu a mys strcit do nej.

Win10 sa kupuje v obchode, mozes skusit este update zdarma z W7 na W10 pre postihnute osoby, ak si postihnuta osoba, alebo simulant https://pc.poradna.net/questions/2700108-windows-dava-microsoft-upgrade-na-win10 mas link v prispevku dole.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru