Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak nastavit herní sluchátka

Dobrý den,

prosím vás, mám tady jeden problém. Koupil sem si herní sluchátka s mikrofonem. Když je zapojím, začne v nich šumět a to nemusím ani zapínat hudbu. Když pustím hudbu, hraje slabě bez basů a navíc skoro ani nepřeřve ten šum. Zkoušel jsem je na starém ntb a tam to jde v pohodě. Zkusil bych přeinstalovat ovladač na zvuk, ale jak se znám, tak když do toho začnu šťourat, nepůjde mi zvuk vůbec. To už tu bylo mockrát :) Jinak ve správci zařízení mám u řadiče zvuku AMD high definition audio device a Conexant smart audio HD. A ještě jedna věc, třeba to má něco s tím společného. Když mám puštěnu hudbu na YT a chci se podívat na video třeba na facebooku, tak zvuk u videa na facebooku de strašně potichu, dokud nepausnu písničku na YT, nebo ji nezavřu. Prosím, nevíte, jestlito lze někde v nastavení nastavit? Děkuji moc :)
Změna kategorie, původně: PC sestavy (karel)

Předmět Autor Datum
No a jaký máš teda sluchátka?!
icepower32 11.10.2017 16:20
icepower32
yankee YHP 3020
mucha 11.10.2017 16:24
mucha
tak ten šum už jsem vyřešil, jenomže pořád nefungují basy
mucha 11.10.2017 16:45
mucha
Koukám že k nim výrobce žádný software nedodává, takže jedině v ovladačích od zvuků ve win - vpravo…
icepower32 11.10.2017 19:08
icepower32
A mohl bys mi prosím poradit, kde ten equaizer najít? co se týče nastavení zvuku, prolezl jsem snad…
mucha 11.10.2017 19:16
mucha
zkus dole na liště, vpravo, rozkliknout ten "trojúhelník" zda-li tam máš něco jako správce zvuku (na…
icepower32 11.10.2017 19:29
icepower32
Jsou to klasická sluchátka (což je správně, narozdíl od USB šmejdů s vlastním kodekem), tj. vše co j… poslední
touchwood 12.10.2017 08:28
touchwood

A mohl bys mi prosím poradit, kde ten equaizer najít? co se týče nastavení zvuku, prolezl jsem snad úlplně všechno, ale na equalizer jsem nikde nenarazil. Nebo dá se stáhnou lepší ovladač k zvukovce na lenovo g505s? Já tomu moc nerozumím :/ Jinak, koupil jsem si je proto, protože jsem si chtěl po dlouhé době stáhnou na zimu nějakou hru. Původně jsem chtěl BF2, ale kolega z práce hraje war thunder a tak mě přemluvil, ať si stáhnu tohle. Sluchátka jsem si koupil, ať můžem spolu mluvit přes team speak.

zkus dole na liště, vpravo, rozkliknout ten "trojúhelník" zda-li tam máš něco jako správce zvuku (např. realtek). Příp. koukni do start > ovládací panely > hardware a zvuk > zda-li je tam něco, co by svým názvem evokovalo jako možnost nastavení zvuku, třeba ten výše zmíněný realtek, smartaudio apod.

Jsou to klasická sluchátka (což je správně, narozdíl od USB šmejdů s vlastním kodekem), tj. vše co jde do nich, řídí zvukovka v PC. Pokud počítač šumí, máš špatně nastavený mixer a pravděpodobně ti to vazbí nebo slyšíš jiný vstup zvukovky.

Co se basů a hlasitosti týká, opět se jedná o problém mixeru.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru