Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak zjistit PCIe x16 rev 2.x - 3.0??

No, takže abych to shrnul.

Pokud spouštím PC normálně, vždy se mi rozsvítí po nějaké době, těsně před monitorem, myš Yenkee a rozsvítí se i NUMLOCK, takto je to normálně.
Pokud dám do PC GPU Radeon RX 560 místo GeForce GTX 650, která je tam normálně a funguje, PC se spustí, ale monitor, myš ani NUMLOCK se nerozsvítí a PC dělá, jakože jede, FANy se točí, ale nic se neděje. Při startu PC mi normálně disky čtou a i DVD RW se ozve a probliká, poté jakoby nic, PC běží, ale to je vše, co dělá.

V BIOSu jsem zkoušel povolit možnost UEFI BOOT, ale bez výsledku.
Ke kartě na Alze nabízeli tuto redukci, že je to vhodné příslušenství a mnoho zákazníku zakoupilo k této kartě. Ani jsem nevěděl, že něco takového existuje a musí to přece fungovat i bez toho, ale nejspíše ne. Nebudu ale investovat 400 Kč do takového hovna, když mi za 14 dní dojde Phenom II x4 a budu to celé dávat do druhé desky. Jediné, co jsem chtěl je to, že jsem si chtěl zahrát Far Cry 4 na max detaily, než přijde ten procák, bo jsem to hrál s GTX 650 na 20 FPS, s HD rozlišením a nejnižší grafikou.

Snad se najde někdo, kdo tuto záhadu vyřeší :D

Ještě jsem kdesi četl, že tato grafika má velmi často problémy s kompatibilitou se staršími deskami, ale na Alze mi odpověděli na otázku, zda-li bude GPU fungovat na desce, do které přijde ten Phenom, kladně a že by neměl být problém s kompatibilitou. Více zde.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny