Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Facebook mi neustále blokuje účet, odblokování nikde?!

Zdravím..

Je to už dlouho co jsem si nechal kompletně odstranit facebook účet.. Nyní ale účet potřebuji a tak jsem si založil nový.. Pravé jméno, moje mob. číslo, ..

No, problém je, že jakmile jsem se šel přihlásit na pc, účet mi hned zablokovali a vyžadovali odeslání fotky mé osoby... Ačkoliv nerad, .. poslal jsem ji.. účet mi byl za dva dny odblokován..

Za hodinu se stalo to samé, účet zablokován a zase chtěli fotku.. Zase jsem jí poslal.. druhý den mi účet úplně deaktivovali, proč, to nevím.. Podal jsem přes jejich form odvolání s tím, že po mně chtěli dokonce fotku občanky.. Co to má být za ojeb a sbírání informací? Poslal jsem jí, ale přečmáral část údajů a čísel... Účet mi byl večer obnoven..

Vydrželo to 1 den.. opět zablokován a opět chtějí fotku.. poslal jsem jí a nyní čekám už 3. týden a nic se neděje.. podat odvolání nejde, protože účet není deaktivován, ale zablokován..

Nemůžu si založit nový, protože tam mám zprávy, které potřebuji.. nepřišel jsem ani na to, proč mě to furt tak blokuje.. zkoušel jsem i jiný prohlížeč a i pc.. a nic.. nemůžu nikde najít nějakou formu kontaktu facebooku a jejich stránka s nápovědou stojí za kokot.. Je to mrdka, ale potřebuju se tam dostat.. Neřešil jste někdo stejný problém a nevíte co s tím?

Díky .. fotky v příloze
Lock, tohle je počítačová poradna. Debatovat sám se sebou se dá v Debatách, když to nejde vydržet. (karel)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ahoj, zoufale pročítám fora a diskuze a narazila jsem na toto. Lidi, jaká je šance, že Vám ten účet…
Jaina145 17.07.2019 17:09
Jaina145
Za chvíli budou vyžadovat i tělesné míry a pravidelné denní převážení se. Přijde mi absurdní podvolo…
FB 17.07.2019 17:33
FB
Heled, to co píšeš je pravda. Nicméně, téma není o tom, kdo má jaký názor na xichtbuk, ale ptala jse…
Jaina145l 17.07.2019 17:56
Jaina145l
Už se to tu řešilo. Stačí pohledat v historii. Jsou schopní blokovat stále dokola. site:pc.poradna.n…
FB 17.07.2019 18:01
FB
Ono i kdyby tu bylo i 500 větví tak s tím asi nikdo kdo má ty možnosti nic neudělá. Jinak ještě je…
truefriend-cz 18.07.2019 06:27
truefriend-cz
No vidíte, a lidé to dobrovolně podstupují a ještě tím žijí. Co je nejhorší, často si tím řeší nějak…
FB 18.07.2019 07:41
FB
Jen protože to nepopisuji na komerční úrovni neznamená, že to co píšu je blábol. Chcete-li tak jedna…
truefriend-cz 18.07.2019 09:36
truefriend-cz
uvítám, když si své duševní průjmy necháte na debaty nebo ještě lépe na ten váš facebook. nekonečné…
lední brtník 18.07.2019 12:10
lední brtník
Nekonečnými by nebyli, když byste stejně jako někteří druzí buzeroval nebo psal spíše těm, kteří na…
truefriend-cz 18.07.2019 22:18
truefriend-cz
Ano, rozumím. Můžete sem dát odkazy na veškeré skeny dokumentů, kterými jste o něco konkrétního usil…
FB 18.07.2019 22:30
FB
Nemohu, protože jsem byl "vyšachován ze hry". Což probíhalo a stále ještě probíhá způsobem, že půvo…
truefriend-cz 19.07.2019 00:21
truefriend-cz
psychopat.
lední brtník 19.07.2019 01:20
lední brtník
Souhlasím. Ta situace je celkem psychopatická. Já tu situaci netvořím. Pouze jsem jí vystaven a mysl…
truefriend-cz 19.07.2019 01:50
truefriend-cz
můžu požádat kus hovna, který se tu podepisuje jako "truefriend", aby zanechal dalších průjmů na tom…
lední brtník 19.07.2019 20:31
lední brtník
Z toho co tak čtu na internetu tak určitým způsobem proti politice jste spíše vy. Vaše výroky proti…
truefriend-cz 20.07.2019 05:59
truefriend-cz
Sakra. Já myslel, že je to PC poradna a mělo by se diskutovat k tématu ::) Nechceš si založit vlastn…
Lukas1982 20.07.2019 08:10
Lukas1982
Diskutovat na toto téma začal uživatel "lední brtník", reklamujte tedy vaši nespokojenost u něj a ne…
truefriend-cz 20.07.2019 09:07
truefriend-cz
Právě proto píšu, že bys měl založit vlastní téma v sekci debaty. Nejsem psycholog, ale připadá mně,…
Lukas1982 20.07.2019 09:40
Lukas1982
Již jsem to psal. Nezdá-li se vám mé chování normální reklamujte to u těch na které reaguji. Pouze a…
truefriend-cz 20.07.2019 13:40
truefriend-cz
Nechceš ty svoje romány dát dohromady a vydat knižně?Tady to zbytečně zabírá místo a stejně to asi s…
Karel04 20.07.2019 14:21
Karel04
Ano, už byli lidé, kteří ignroovali obsah a reagovali na délku textu. Jedni si stěžovali na to, že j… poslední
truefriend-cz 20.07.2019 14:28
truefriend-cz

Ahoj,
zoufale pročítám fora a diskuze a narazila jsem na toto. Lidi, jaká je šance, že Vám ten účet vůbec vrátí? Vy co máte zkušenosti, vrátili Vám ho tedy všem?
15 let používám svůj FB účet a po té době, hle včera... blok. Chvíli před tím jsem si dávala na svůj FB fotografii (selfie) z kina, prostě klasika, šli jsme na film, udělali jsme si selfie (jsou tam jen naše hlavy) - a chvíli na to blok od facebooku že musí prověřit mou identitu. Jako vážně? Po 15ti letech? A za co jako? Napsalo mi to tu tradiční hlášku, že se snaží chránit moje soukromí nebo co (to určitě) a vyžádalo to po mě telefonní číslo. Že tohle ověřování probíhá vím už dlouhodobě, nejde o hackery, hold Facebook tyhle informace (i když nevím na co) vyžaduje - telefon, fotografii, občanku - tudíž jsem si nechala na telefon poslat kód a potvrdila. S poděkováním tedy, že nyní musím ještě nahrát svou fotografii k prověření, zda jsem to já - nahrála jsem tu samou co jsem měla v profilu - a pak tedy že mám vyčkat. Super no a čekat mám jak dlouho? Dva dny? Týden? Měsíc? Na věky? Ano, každý řekne - kašli na facebook - ale co si budeme nalhávat, hold to dneska lidi používají. Ztratila jsem plno kontaktů, včetně rodinných, spolužáků, atd a narovinu, plno těch kontaktů taky v mobilu nemáme a spoleháme hold na ten xichtbuk. Že tam má člověk za těch 15 let kotel osobních fotografií svých, z dovolených a akcí - v mém případě dokonce i uměleckých fotografií (takže k nim mám autorská práva) a tak dále. Fakt bych o tohle všechno nerada přišla. Že je fejsbuk shit víme všichni, ale že se po 15ti letech stane TOHLE a prakticky za NIC, tak to je teda silný kafe. Příčí se mi, že nemohu s nikým lidským komunikovat a vše spravuje nějaký debilní automat fejsbuku, který ví prd. A popravdě, ano jsem nervozní a leze mě na nervy čekat. Mám maminku v nemocnici a s tetou i dalším kusem rodiny jsem mohla takto být ve spojení (popravdě pro všechny je to jednodušší a levnější než vyvolávat furt telefonama, já už mam mobil jen pracovní). Zkrátka jde o princip - ale to je jedno, otázka teď zní JAKA je šance, že ten účet dostanu zpět? Vážně bych nerada o všechno přišla. Nový účet zakládat nebudu, jelikož mi bloknou ihned i ten a ještě bych byla za spammera. Navíc mám strach i z toho že naši IP adresu má stejnou více lokalit ve celém okruhu města (městský místní internet, hold nedá se svítit).

Za chvíli budou vyžadovat i tělesné míry a pravidelné denní převážení se. Přijde mi absurdní podvolovat se těm jejich požadavkům a např. někam do USA posílat sken občanského průkazu. Nejlepší bude začít žít normálně a na nějaký FB hodit bobika.
Je to jen manipulace s lidmi, vytváření závislostí a parazitování na lidech. Jsou lepší způsoby a přístupy k lidem, setkávání se s nimi osobně...
Člověk si v takových manipulačních manýrech připadá jak internetový prostitut. Tak to zkuste přehodnotit a uvidíte, že člověk má rázem jen pár opravdových přátel, které stejně pozná v pravém světle až když nastane krizová situace a ti skuteční přátelé mu podají pomocnou ruku.
Fascinuje mě, jak si lidé nechrání své soukromí a neváží si ho.

Heled, to co píšeš je pravda. Nicméně, téma není o tom, kdo má jaký názor na xichtbuk, ale ptala jsem se jak to u lidí dopadlo, na jejich zkušenosti.

Hold plno lidí fejsbuk používá, je to tak. Plno lidí využívá i messenger, se spoustou lidí se bohužel třeba já osobně ani setkávat nemohu (například moje sestřenice s manželem se odstěhovali do Austrálie) - jediný kontakt který máme je bohužel takto, mobil do Austrálie vážně provolávat nebudu. To je jen pro příklad. Takže ano, ačkoliv mě tohle nehorázně kaká a je mi proti srsti posílat někam občanku (zatím ji po mě nechtěli takže jsem jim nic neposílala) tak přijít o 15 let všeho taky asi uplně nechci. Kor o ty umělecké záležitosti a stránku, kterou jsem spravovala. Proto tedy prosím zpět k tématu, zajímají mě zkušenosti jak to u lidí co měli blok dopadlo :)

Ono i kdyby tu bylo i 500 větví tak s tím asi nikdo kdo má ty možnosti nic neudělá.

Jinak ještě je tu jeden problém. Když si člověk pořídí smartphone tak je v něm jsou velmi často předinstalovány aplikace Facebook a Messenger (YouTube, aj.). A ty aplikace většinou není možné odinstalovat. Na novějších telefonech už nefunguje ani je zakázat (šedá položka). Pak si říkám k čemu pak výrobci telefonů (nebo kdo to tam předinstalovává) nutí lidem tyto aplikace bez možnosti je odinstalovat, když vlastně mají tito uživatelé je zakázáno používat?

Vadí mi to proto, protože když si nechám vypsat aplikace v telefonu a jejich velikosti, tak Facebook a Messenger (počítáno zvlášť) zabírají v paměti telefonu minimálně 95x větší místo než hned další největší aplikace (mimo systémové aplikace Google Play). Přitom rozdíl mezi velikostí když si porovnám nějaký telefon kd eje rozdíl pouze v jeho kapacitě, s kapacitou třeba 16GB paměti a telefon s kapacitou 32GB. Spočítám rozdíl ceny a spočítám kolik zabírá Facebook, Messenger a další předinstalované aplikace vyžadující přístup přes účet tak se dostávám na částku kolem 300,- až 500,- Kč jen za to, že mi tam ty aplikace v telefonu leží a nesmím nebo mám zakázáno je použít nebo odinstalovat. A to nepočítám ještě užitnou hodnotu, která bývá v průměru trojnásobek uvedené částky ročně. Pokud mi je blokován Facebook měl bych tedy po těchto výpočtech dostávat ročně zhruba 3600,- až 6000,- Kč (plus 300,- až 500,- Kč jednorázově). Protože to je částka o kterou jen tím, že mi je blokováno tuto aplikaci (která nejde odinstalovat) použít jsem okrádán. (mimojiné nesmím ačkoliv na to mám právo, aby mi nebyli zobrazovány reklamy na Facebook: reklama v tisku, billboardech, TV, aj.).

Zvláštní, že přihlášení i registrace na Facebook jsou blokovány ale příval reklamy na Facebook mi může být vnucován a doslova jím musím být bombardován ačkoliv s ním nesouhlasím. Denní počet reklamy na Facebook za den když to sečtu je v průměru 385x denně. (analýzu jsem prováděl 14dní a počítám do toho formu: z ostatních internetových stránek, včetně "sociálního tlačítka" s modrým "F" znakem Facebooku umístěných na webových stránkách, v aplikacích, na vizitkách uvedeno jako kontakt. Dále odkazy, které někdo zaslal na doménu facebooku. Dále reklamu v tiskovinách, TV a billboardech, reklamu na internetu. Průměr byl vypočítán z celkového počtu zobrazení reklamy a vydělen počtem dnů kdy jsem to analyzoval.).

Když mi tedy Facebook blokuje přihlásit se k účtu a registraci nového a evidentně mě tam tedy nechce, proč mi tedy nemůže někdo zablokovat také to, aby mi 385x denně před nosem nezobrazovaly směry/reklamy na Facebook když toto nechci tedy po zkušenostech s Facebookem zase já? Nesouhlasím s tím, aby se mi zobrazovala 385x denně reklama na Facebooku. Kam si mohu podat tento požadavek? Facebook si nemusel podávat požadavek, abych se tam nedostal nikam a může tak učinit ze své vlastní libovůle bez jakéhokoli omezení. Mohu tedy z vlastní libovůle a bez jakéhokoli omezení zlikvidovat billboard, kde je reklama na Facebook, nebo zlikvidovat (vystříhnout) z tiskoviny v obchodě logo Facebooku? Když bude reklama v TV tak dojít do TV a zablokovat jim používat reklamní zařízení, které vysílá tuto reklamu nebo jim zamezit vysílání v době kdy bude reklama na Facebook, aj.? Jakýkoliv úřad včetně ombudsmana nekoná v těchto věcech (blokace služby na internetu) (a ani nereagují v zákonné 30-ti denní lhůtě na reakci formou e-mailu ačkoliv reaguje automat, že byla stížnost přijata ale když je jim napsáno podruhé tak jen přijde oznámení o tom, že e-mail byl označen jako spam). Proč úřady v ČR nepovažují internetové služby za služby jako je například účet u mobilního operátora, aj.? Přes účet Operátora probíhá komunikace na což se vztahuje telekomunikační zákon. Přes účet Messengeru/Facebooku probíhá také komunikace a mnohdy se stejným zařízením jako přes mobil včetně sítě operátora (akorát datové), přesto se na to telekomunikační zákon asi nevztahuje? Nebo jak to je.

No vidíte, a lidé to dobrovolně podstupují a ještě tím žijí. Co je nejhorší, často si tím řeší nějaké splíny a vztahové záležitosti. Většina bohužel není schopná použít své "racio" a stává se dobrovolnou onucí. Pro slabší a závislé jedince je možné řešení pomocí zde https://www.bohnice.cz/
To co píšete jsou vaše úvahy, které nikoho nezajímají. Je to s vámi myšleno dobře, upřímně, chtějí vaše dobro a vaše peníze. Tak si to pamatujte! ;-)

Ještě doplním k TV, i když to není předmětem řešení. Televize v podstatě slouží k vysílání nekonečných smyček pásem reklam. Typicky komerční televize jako je u nás běžně konzumovaná Nova a Prima. Za odměnu pak pouští fragmenty filmů. 90 minutový film vysílají klidně 150 minut, mnohokrát rozkouskovaný. Je možné, že to vítají prostatici. Nejlepší obranou je ignorovat takové parazity, kteří lidem kradou to nejcennější a tím je životní čas.

Jen protože to nepopisuji na komerční úrovni neznamená, že to co píšu je blábol.
Chcete-li tak jednat a máte na to tak můžem.

Facebook je pouze prostor stejně jako jiná místa fungující na nebo ve veřejném prostoru. Vstup do této služby je udělen všem veřejně a vyšší možnosti jako vyjadřovat se, reagovat, a mít vlastní "profil" jen autorizovaným/registrovaným lidem. Co na tom lidé dělají je předmětem toho co definuje "sociální síť" a dalo by se přirovnat členství ve veřejném klubu, kde se nevybírají peníze od jednotlivých členů ale na základě "klubových reklam" poskytovaných jeho členům.

Podobným způsobem funguje registrace a fungování bonusových karet v prostorech prodejen. Nebo i jen samotná návštěva obchodního centra.
Ve všech případech je na těch lidech co tam budou dělat zda řešit "co je v regálech" nebo zda tamta paní má větší nos než jiná. Pravděpodobně, kdyby to neřešili, tak by tam ani nechodili což by vlastník ať už jakékoliv služby měl vědět.
Předmětem konání vlastníka služby není to, aby lidem omezoval jejich účty ale to, aby poskytoval pro dané věci prostor.

Zhruba 1% až 10% je lidí, kteří se tam občas "porvou". Od toho je pak nějaké bezpečnostní opatření, nebo služba, která ty lidi nějakým způsobem omezí.
Toto omezení ale by nemělo omezovat toho uživatele tak, aby nemohl službu užívat. Bohužel vím, že v praxi se to děje.
Obchodní centra jsem uvedl proto, protože u nás v Liberci ochranky obchodních center často vykazovali z obchodních center bezdomovce. Jednu opravdu neodbytnou paní vyhazovali i 2x denně. Ta paní tam nedělal bordel ani nějaké problémy ale reálně si tam chodila nakoupit ikdyž malé nákupy. Ale lidé si stěžovali na zápach a kulhala, než se dostala k potravinám, tak u ní byla ochranka OC a už ji vyváděla. To se dělalo ve více obchodních centrech. Vzájemně o sobě věděli ale nikdo nic neudělal s tím, aby byl té paní zanechána možnost nakoupit potraviny. Paní za dražší cenu nakupovala jinde až na to peníze neměla a na ulici zemřela zkrze vyčerpání. Po tomto se nic nezměnilo a nikoho nic nezajímá. Z toho co jsem zjišťoval tak tam nechat mohou pouze toho, kdo si něco koupil a v prostorech OC to zrovna jí.

S těmi účty je to obdobné. To, že tam řeší vztahové záležitosti je o to více alarmující, protože pokud by vztahy fungovali v pořádku tak by tam "na nákup" chodit nemuseli. Facebook to ale řeší chybně stejně jako ta ochranka. Což definuje právě označení "sociální síť". Sociální síť je založena na tom, aby se tam lidé poznávali, řešili vztahy, práci, aj. Pokud je tomu z nějakého důvodu bráněno člověk se pak po čase reálně může stát tím bezdomovcem a další blokace přijdou v úrovni kdy si budou snažit koupit jídlo kde i v této úrovni je člověk nechán na ulici aby umřel bez jakéhokoli limitu.

Jinak nesnažím se být ani zajímavým. Vy ano? Reaguji na to co je. Moje z toho není asi nic, protože nepíšu o sobě a "moje úvahy" by to nebyli, když by lidé kolem mne takto nejednali (nevštěpovali mi své úvahy včetně svých činů). Jak správci služeb, tak další. Zdá-li se vám to z nějakého důvodu "aby někdo byl někým zajímavým" tak se mýlíte. Myslím si, že kdyby lidi o něco více věnovali péči tomu co zajímavé až tak není tak by sami pak nechcípali a neoznačovali je další "experti" za to, že se snaží být zajímavými. V určité úrovni i vy tím že toto označujete ty druhé omezujete a sám se svým způsobem povyšujete k čemuž to co jsem popisoval sám v určité úrovni přispíváte a tvoříte ačkoliv nevylučuji, že i když na ulici dochází k vraždám tak nějakým expertům to přes jev "rozdělení odpovědnosti" nemá problém tak projít i časté vraždění nonstop 7 let.

Co se týká těch "parazitů" tak reklama není špatná. Ale je rozdíl když se podává nějaká informace a je rozdíl když je něco člověku vnucováno. A stát má problém, že ačkoliv je jinak velmi pedant tak je neschopen toto nějak optimálně určit. Sám je původcem tržního systému. Měl by být tedy schopen jakoukoliv situaci ohledně tržních věcí zpracovat a udělat. Přesto toho schopen není. Což se projevuje třeba tím, že když si na schránku dáte, že nechcete reklamy, tak vám nikdo nesmí do schránky reklamu vhodit a když se tak stane hrozí pokuta. Když nechcete sledovat reklamu v TV tak se vám každý leda vysměje přitom technologicky by to až takový problém být nemusel.

Nekonečnými by nebyli, když byste stejně jako někteří druzí buzeroval nebo psal spíše těm, kteří na to s tím něco udělat mají při nejmenším pravomoci když už jste byl tak laskav a udělal si čas někde na to reagovat.
Problém je právě tímto způsoben. Já sám jsem ve věci jednal ale z míst kde s tím něco udělat mohou (na pozici nejvýše postavených úřadů v ČR, které jsem kontaktoval) pokud vůbec reagovali tak jsem dostal reakci "Je chválihodné co řešíte ale na danou věc si stěžuje na našem úřadě malé množství lidí a tak se tím nebudeme zabývat". Bohužel jsem se s tím setkal ve více věcí a tyto úřady mi přijdou, že jsou spíše jako prostředník pro "CTRL+C a CTRL+V" včetně jejich nadřízených úřadů než aby to vyřešili.
Mě to asi může být jedno ale platíte to vy. Mě už "ze hry vyšachovali".
Možná když byste si nezpevňoval sebevědomí na těch, kterým nezbývá nic jiného než tu oslovit další lidi tak byste nebyl za blbce. Jenže to by nejprve asi u policie nesmělo být hejno k*kotů a toto vaše veřejné "jednání" by při nejmenším považovali za trestný čin.

Nemohu, protože jsem byl "vyšachován ze hry".

Což probíhalo a stále ještě probíhá způsobem, že původně jsem bydlel u rodičů a na něčem jsem si dělal v oblasti programování software. Někoho jsem při tom potkal s kým jsem si začal dělat také na vztahu. Oba jsme měli vystudovanou obchodní školu. Takže naše fungování bylo jak na úrovni dělání si na vztahu tak dělaní si na pracovních věcech což nám mohlo zajistit to, abychom oba odešli od rodičů a začali bydlet spolu.

Postupně jsme se ze scházení někde stranou a postupné práce museli pak jít "mezi lidi" a v nějaké dokončovací fázi jít k těm lidem to nabídnout. O což už měli lidi zájem sami bez nějakého vnucování, aj. Takzvaně byli jsme víc vidět.

Problém ale nastal, že lidé, kteří dělají v místní politice reagovali tak, že to začali narušovat přes matku té osoby, která asi 30 let pracuje na právní ochrana dětí a náhradní rodinná péče (známé pod názvem "sociálka"), kde upřednostňovala ne nějakou čistotu záměru a vývoj ve směru naší ale spíše ovlivňování a manipulování s lidmi okolo a dosazování té osoby do politiky (jak jí bylo definováno těmi politiky). Pozitivní začala otáčet na negativní, aj. Postupně jsem byl odříznut od přátel, od školy, od majetku, od rodiny (od těch lidí způsobem, že za nimi chodili pro mne neznámí lidé ale ze směru těch úřadů a politiky a začali jim nabízet nějaké výhody, práci na úřadě, aj. a využívat znalosti toho, že někdo práci má někdo ne a ovlivňovat a manipulovat s tím, aby to bylo jednostranně podle nich). Většinou na úrovni, že když věděli lidé na úřadech nebo v politice, že někdo něčeho dělá málo, tak šli oslovili nějaké své známé nebo další úředníky, kde si postěžovali že toho dělá málo a ty šli "zasahovat" a blokovat ve snaze donutit mě a další lidi, aby dělali ty lidi toho víc. Když toho dělali tedy víc, tak šli oslovili opět nějaké své známé nebo další úředníky, kde si postěžovali že toho dělá hodně a ty šli "zasahovat" a blokovat ve snaze donutit mě a další lidi, aby dělali ty lidi toho méně. Když moje věci byli přesně podle nich tak si jen našli jinou blbost se kterou by mohli dělat to samé. Naše věci aniž bychom to chtěli pak museli být podle těchto lidí a ne podle nás. Nejsme nějaký agresoři, nebo na potkání nestřílíme po lidech takže oni vyhráli. Zkrze tyto přístupy několik jiných lidí v mém okolí bylo a je i usmrcováno nepřímým způsobem nebo způsobují konflikty, hádky, aj. vedoucí k usmrcování, nebo odřezáváním. Pokud si to člověk uvědomuje nebo i jen v náznaku, tak se snaží ty lidi těmi blokacemi zároveň i provokovat, aby se neovládli a něco provedli a oni si mohli zase někde stěžovat. Když je se kolem toho pak motá více lidí co jsou v pr*eli, tak zase promlouvají k občanům s brilatními úsměvy a a říkají si jim o peníze (daně, aj.) a slibují, že "bude líp". Na osobní úrovni kdy to není vidět však ty konflikty sami vytváří. To mne cca po dvou letech dostalo na ulici kde se za pomoci veřených WiFi sítí s tím co mi zbylo snažím nějak fungovat. Snažil jsem se řešit jak ty vraždy, tak i různé problémy dalších blokací.
Například když jsem měl Facebook účet, tak ta osoba se kterou jsme si dělali na vztahu se začala objevovat v místní politice s hejtmanem města. Po analýze jsem pak podal stížnost, že je mi tu jeho podřízenými blokováno se s tou osobou sejít. Reakce byla ta, že mi byl do měsíce definitivně zrušen účet Facebooku což se mi podařilo nějak obnovit. Řešil jsem to pak s nadřízenými hejtmana přes Facebook a byl mi opět zrušen a obnovil jsem si jej, pak jsem to řešil s nadřízenými všech hejtmanů a starostů v ČR a opět mi byl po několika dnech zrušen účet Facebooku. Počtvrté se mi ho podařilo obnovit a již nepodával stížnost hejtmanovi ale šel jsem do skupin kde se nacházeli další lidé z řad občanů, které jsem o tom informoval a většinou byli směry, že mne sami začali napadat už jen za to, že tam neřeším něco týkající se tématu. Poslal jsem několik e-mailů ombudsmanovi kde přišlo potvrzení o přijetí ale když 30 dní nikdo neodepisoval a napsal jsem znovu tak mi přišlo oznámení jen že má zpráva byla označena jako spam. Což se děje dodnes. Zkoušel jsem si následně založit jiné e-maily, abych toto obešel a mou zprávu dostali ale ani na to nereagovali a z toho co reagovali tak chtěli uvádět jméno a příjmení a další údaje, které již dříve i nyní byli zneužívány k tomu, aby akorát věděli na koho jmenovitě posílat policii. Doba trvání je 7 let. Dva roky co jsem se na tu ulici tímto způsobem dostal jsem jednal tak jak se má. Během těch dvou let jsem přišel akorát na to, že když člověk oznámí v centru města mrtvolu tak tam leží i osm hodin po tom co ji nahlásil. Když ji nahlásí třeba 30 lidí tak se tomu někdo věnuje. A když někdo zavolá policii k situaci kde se nic neděje někdo s nějakým druhem pravomocí tak jsou v plné polní na místě do několika minut. Často v pozici, aby to bylo výhodné pro toho s pravomocí ale nevýhodné pro občana (právě zkrze ty provokace, aj.). Na situaci nějak pomoct nebo se chovat podle toho jak se má jsem již po dvou letech neměl energii nebo sílu dál tak postupovat a ani motivaci. Majetek získali, mé rodiče získali a pracovali pro ně, osobu se kterou jsem si dělal na vztahu získali a pracuje nebo pracovala minimálně 2 roky pro ně, apod. Mě jsou stále postupně blokovány účty, kde se nějakým způsobem snažím oslovit alespoň lidi o pomoc ale i policie i Facebook, YouTube, a další společnosti označují i to oslovení o pomoc jako spam ačkoliv reaguji v situacích, kdy po mě někdo na ulici snaží střílet, najíždět auty, blokují mi se s někým sejít, apod. Aniž bych něco poškozoval nebo porušoval a snaží se mne k tomu spíše vyprovokovat.

Dokumenty nemám možnost nějak sehnat nebo najít. Není možné aby mi je poskytli i úřady. Řeší spíše jiné hodnoty. Jak kdo vypadá, smrdí, aj. Existují v nějaké podobě ale spíš na straně úřadů. Nevím jak dlouho se tyto údaje archivují ale je to už cca 5 let co jsem vyvíjel nějakou poslední aktivní činnost s úřady věci řešit (7 let to co popisuji se děje, z toho po dvou letech mne dostali na ulici kde se mne snaží držet cca 5 let). Dnes řeším už jen že počítám na ulici mrtvoly, napadání lidí, zajímám se jak tyto situace vznikají, kdo je reálně způsobuje, apod. Snažím se vybojovat u doktorů nějaké doby, aby řešili zdravotní stav, díky kterému kolabuji, aj. A mezitím po různých místech programovat software a sejít se s tou osobou co mne blokují. A jsem akorát více dalšími lidmi i těmi původními demolován a je útočeno na náš vztah (tu osobu oblbovali a oblbují, mě vraždí defakto přes ty lidi, protože dopředu věděli a ví jak ty lidi reagují). Já tyto aktivity nedělám ale snaží se mne "učit" v podstatě to díky čemu to nefunguje. Snažil jsem se o to, aby mi nebylo násilně blokováno se s někým sejít. Oni upřednostňují z čehokoliv dělat nějakou tržní hodnotu z čehokoliv založené na pocitu moci nebo na základě procesu boje o moc. Na úrovni vztahů ostatních lidí jednostranně na úrovni jeho rozvratu, pokud ten vztah je kvalitní. To, aby mohli lidé fungovat se mi snaží i za použití násilí některými lidmi blokovat i přes některé státní složky. Tady na internetu to v neškodných počátcích můžete vidět například z přístupu uživatele "lední brtník". Pokud se na to nevykašle a bude jednat jako někteří ostatní uživatelé, pak s tím bude oblbovat další uživatele na co mají kliknout, aby mi tu automat zablokoval účet, případně moderátora, admina, nebo aby mě mě šel někdo fyzicky na ulici napadnout, když by věděl kde jsem, aj.. Bez nějakého limitu, klidně i kdyby někoho nepřímo zavraždil (přes vyprovokování nějakého blbce, cholerika, aj.).
Policii, úředníky, aj. do toho tahají ty "lidé na druhé straně" lidé kolem té osoby ze směru rodičů, kteří dělají na úřadech a samozvaně se do všeho vměšovali. Směrem ve prospěch třetích stran ve formě mít nad někým a něčím bezpodmínečnou moc, rozdělovat a rozvracet ostatním na úrovni jejich soukromí to co se má spíše chránit a když bylo pohromadě tak fungovalo a mohlo fungovat.

Souhlasím. Ta situace je celkem psychopatická. Já tu situaci netvořím. Pouze jsem jí vystaven a myslím si, že mám celkem v tomto rozum abych se z toho nezbláznil. Pokud byste nejen vy k tomu co popisuji nepřispíval tak by se to pravděpodobně za psychopatické označovat ani nedalo.

Zkuste si sám s odstupem vyhodnotit kdo z toho, že to označujete za psychopatické hned po vaší snaze povyšování se a jakého si zatemnění uvažování má reálně zisk. Dojdete k tomu, že k z tohoto vašeho hašteření má reálně někdo kdo tu u toho ani není mnohem vyšší zisk než já a vy dohromady a jen z toho jak se tu projevujete máte vy osobně spíše tendenci lézt mu do zadku než se ho minimálně nebát a věci řešit. To, že se tu budete povyšovat nad lidmi co se snaží něco řešit nebo někde něco popsat a vy ho budete blokovat či snažit se ponižovat vás nijak ve vašem ubohém životě nespasí ačkoliv nepochybuji, že najdete nebo jste již našel dost kr*ténů za řad veřejnosti a vašich přátel, kteří vám s budováním tohoto dojmu velmi rádi pomohou což se již evidentně děje jinak by vás reálně nevedlo nic k tomu takto zde vystupovat. Respektive by to nepřevažovalo nad tím na co tu tímto způsobem reagujete.

Řešte to však s nimi nebo s ním a ne se mnou. Jsou to vaše peníze a ne moje. Já se to ohledně svých věcí řešit snažím ale ten komu nepřímo lezete do zadku zneužívá sám toho, že takto asi nejen zde vystupujete kdy naprosto legálně může usmrcovat lidi i jen na úrovni kvalitních vztahů a práce které vás ani je neohrožují. Ledatak jejich nebo váš boj o moc.

O co vám osobně tedy jde? Co po mě vy osobně konkrétně chcete?

můžu požádat kus hovna, který se tu podepisuje jako "truefriend", aby zanechal dalších průjmů na tomto webu a šel se někam oběsit?

lůza jeho ražení má nevyčerpatelný potenciál žvanit beze smyslu o čemkoliv, protože nic jiného na práci nemá.
s hovnem nejde diskutovat, a kdo naivní si to zkusí, ten shit jen začne žvanit o něčem jiném, a pak zase o něčem jiném, psychopat miroslav sládek je jeho vzorem.

buď to zamkněte, nebo celý ten shit smažte.

Z toho co tak čtu na internetu tak určitým způsobem proti politice jste spíše vy. Vaše výroky proti politice a jmenovitě proti konkrétním politikům navíc bez uvedení zdroje na dané články se to na netu jen hemží. Navíc si stěžujete a nic neřešíte. Pojmy jako věcná kritika, zpětná vazba, návrhy na zlepšení, aj. vám evidentně nic neříkají. Ale držím palce, vidím že na Twitteru se vám způsobem tímto daří strhnout davy osob, které vás v tom podobným způsobem podporují.
Zkuste někdy napsat bez nějakých "hov*no" projevů (jak se běžně projevujete na netu i jinde než tady) některému z těch na které tam nadáváte na jejich profil a nedohánějte si cosi na podobných chudácích jako jste vy ačkoliv nepopírám, že děláte trochu odborněji do počítačů. Možná také skončíte se zablokovaným nebo zrušeným účtem což kdybych měl tu možnost tak bych vám ho bez prodlení za takovéto veřejné vystupování jak se projevujete jak na Twitteru tak zde zablokoval hned.

Poznámka: Nenavážejte se do osob jako Zdeněk Cendra na internetu. Pokud jste nespokojený s jeho službami uvádějte službu jako takovou a nepodnikejte útoky na konkrétní osobu jako takovou. Děkuji

Diskutovat na toto téma začal uživatel "lední brtník", reklamujte tedy vaši nespokojenost u něj a ne u mne. Já mu pouze na jeho jednání/téma reaguji. Původně jsem reagoval na dané téma, kde mi reagovalo také pár lidí, ale ty přebyl, protože se mezi každou odpověď snaží vměšovat a v některých reakcích budit dojem, že odpovídá i za ně. Povyšovat se nad jak původním tématem tak nad těmi lidmi akorát to směřuje na mne, protože ho neposílám tak jako někteří ostatní do háje ale snažím se ho vyzvat, aby svého jednání zanechal. Pokud jste schopen v historii k tomu dojít a jednat logicky na úrovni strukturované diskuze tak to v tom najdete, že ji tak narušuje.

Z toho co vidím jinde na internetu jako na svém Twitter účtu, tak na SuperForum.cz a jinde, tak jedná dlouhodobě podobným způsobem.
Globálně lze říci, že když někdo mele o ničem, tak mele s ním. Většinou způsobem, kdy si na něco postěžuje, většinou na politiky a snaží se k tomu vyburcovat další, kde najde další, kteří si jen mají potřebu zanadávat. Když pak objeví jednotlivce, který se snaží reálně situaci vyřešit a bylo by to možné aniž bych se jeho/jich to nějak týkalo ale vidí to tak to začnou považovat asi za jakousi soutěž až tomu uživateli zruší účet nebo ho jinak nějakým způsobem omezují a je donucen ten člověk před nimi utíkat, blokovat je, apod. Aby ho nechali být.

Tohoto uživatele jsem chtěl dát na osobní záznam lidí, kteří mi za posledních 7 let nějakým způsobem škodili a přispěli k tomu, že jsem se dostal do uvedené této situace. A objevil jsem, že tento uživatel byl jedním z uživatelů, kteří mi škodil již před šesti lety na diskuzním fóru SuperForum.cz kde mi pak administrátoři aniž bych něco provedl nebo řešil mimo témata, aj. zrušili účet bez možnosti obnovy. Obnovení účtu řeším dodnes se společností CZECH NEWS CENTER a.s..

Již jsem to psal. Nezdá-li se vám mé chování normální reklamujte to u těch na které reaguji. Pouze analyzuji a popisuji s tím co se kolem mne děje a jak lidé kolem mne nejen na internetu jednají a snažím se jim pokud je to možné nějak vyhovět. Sami ale po mě nic nechtějí. Nevím proč to dělají/děláte. Nejste psycholog, přesto zde veřejně prezentujete, že víte co já si myslím. Jak to můžete vědět? A jak to můžete předesílat veřejně dalším lidem? Do doby, než se mi samozvaně začali vměšovat do našich věcí a předesílat ostatním blbounům podobně jako vy tak to celkem fungovalo s tou osobou a donutili mne všeho bezpodmínečně nechat a věnovat se jen a pouze výhradně jim kde dříve jsem řešil spíše věci ohledně IT, programování, kam jít na kolečkové brusle, kdy mám být v posilce, abych byl včas ve škole, abych byl včas v práci, abych byl včas na schůzce s tou osobou, vybíral věci do bydlení, jaký dům si koupit, apod. V této situaci jsem nedobrovolně ale musím v ní být držen i když nechci. Já si tuto situaci nevybral ale určil ji na nepřímé úrovni stát svými automatizovanými procesy (na neoficiální úrovni svých zaměstnanců) reagující a řídící se spíše na to co si kdo domyslí, obecným dojmem, co by být mohlo, z předpokladů na co cizí člověk bude slyšet, aj. jak vidíte, chytli jste se hned dva. Gratuluji.

Tito lidé mne postupně odřezali od těchto záležitostí a donutili mne řešit jen a pouze je. Jinak velmi rád bych řešil něco z toho co jsem psal, ale jednoduše mne nenechají, protože upřednostňují žít a profitovat z toho, že jsou lidé v nouzových podmínkách a že je mohou "obhospořadovat" nebo mít si na koho stěžovat, podobně jako uživatel "lední brtník" zde za což si od vás berou peníze ve formě daní, různých organizací navazujících na stát a obráceně, aj. Já na to pouze reaguji tak, abych nebyl zavražděn jako ostatní lidé vyskytující se ve stejné životní situaci kolem mne, kteří nemají jak nebo čím si napsat někam o radu nebo pomoc a sotu osobou mi nebylo blokováno se sejít. Téma Facebooku se to týká také akorát tu nefňukám "mě nejde Facebook" ale řeším toho jednu z příčin, jdu trochu více do hloubky, než ostatní zde plus to o něco více může reálně řešit to, aby se to nedělo.

Pokud vám to vadí a raději byste tedy abych toho psaní zde nechal a naplňoval sociální průměr, jak se lidé v této situaci (a ještě žijí) chovají, tak mohu například chodit po ulici, vzít něco a poškozovat lidem auta v ulicích, nebo napadat na potkání cizí lidi. Kde můžete pak doufat, že nejsem ze stejného města jako vy a nebude to zrovna i to vaše auto nebo napaden vy. Málo lidí to tu dělá ale bohatě to stačí na celkem dost velké škody. Posledně asi rok zpátky jedna holka co se raději předtím zfetovala obešla 312 ulic v našem městě kde poškodila poškrábáním auta. Dohnali ji k tomu lidi jak se podobně jako vy chovali. Pokud to opravdu chcete mohu to udělat a pak říci, že jste mne veřejně k tomu donutili. Žádný problém. Dva roky zpátky další holka, 95 ulic. 4 roky zpátky mladý kluk 148 ulic, poškozená zaparkovaná auta. Příčina lidé na internetu, lidé kolem nich, lidé v dalších odvětvích bez výjimky. Policie místo aby řešila příčinu tak řešila je. Třeba tentokrát se cosi změní. Akorát aby to měli na co hodit tak se předtím opili nebo zfetovali ačkoliv běžně to nedělají ale koho to zajímá. Případně až vás dostanou do stejné situace můžete to realizovat sám a ne k tomu provokovat lidi na internetu. To samé uživatel "lední brtník". Není to nic nemožného. Stačí si o to říct což oba určitou formou zde už děláte... Když tak dychtíte po tom, že ostatní nejsou "normální", tak ať máte reálně nadávat za co, ne? Když to neumíte řešit v dané struktuře a ignorujete to.

Ano, už byli lidé, kteří ignroovali obsah a reagovali na délku textu. Jedni si stěžovali na to, že je toho textu hodně, když jsem se tedy snažil těm lidem vyhovět a tedy text zkrátil tak si stěžovali na to, že se to nedá číst, protože je to moc krátké. Když to co chci říct, bylo přesně podle představ těch lidí, tak začali psát, že bych to měl psát v odstavcích, když jsem to psal v odstavcích, tak začali hledat, kde chybí čárka, kde chybí háček, apod.. když jsem dával ty texty na korekturu jednomu novinářovi tak lidé začali řešit to, že tuhle část textu bych měl označovat tučně, tuhle barevně, tam a tam by mělo být větší písmo, apod. To se dělo v době, kdy se tohle dělo nejvíc a kolem mě stříleli, unášeli lidi kolem té osoby, policie to ignorovala, politici si tu dělali co se jim zachtělo, apod. Dnes když chtějí střílet oslovují členy státní policie na osobní úrovni přímo. Lidé jim o něco víc dali to, díky čemu ví, že jim to prochází a i vraždu si tak lze již tímto způsobem legalizovat.

Zpět do poradny Nahoru