Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Základní sestava. Prosím o pomoc.

Dobrý den, rád by jsem vás požádal o pomoc. Ti zvás kteří nemáte úplně přemrštěné názory na to že bude blbost to co tu napíši.
Prosím věnujte mi chvilku vašeho času a pomozte mi sestavit počítač který bude rychlí spolehliví a hlavně trochu výkonný. Potřeboval by jsem se dostat na nejnižší hranici co se týče financí.
Zde přichází trošičku problém protože svojí sestavu chci kupovat kus po kusu. Ano právě nejspíš kroutíte hlavou ale prostě to tak chci.
Prosím tedy ještě jednou nejlevnější sestavu. Každopádně by jsem chtěl určitě nějakou sestavu od intelu ano co jsem slyšel je sice dražší ale myslím si že by se něco takového dalo poskládat celkem levně. Nemusí tam být nějaký processor intel core i 3 ani 5 prostě obyčejný se základní deskou která by zárověň ale podporovala klidně ty nové processory protože můj plán zní tak. (Na základní desce určitě šetřit nechci)
Že nyní si sestavím počítač "základní pc" alespoň na nějaké to používání. Obyčejné uživatelské úkony či občasné hraní her na nízké detaily. A po čase by jsem zase chtěl určitě vylepšit pc na "herní".
Každopádně sestava by měla určitě mít i grafiku. Nemusí tam být nějaká úplně přemrštěná dobrá a hlavně drahá grafická karta stačí nějaká obyčejná klidně i herní ale třeba starší.
Moje představa reálně o investici ani není nějak domyšlena.
Pro mě celkem do plusu si mysím že můžeme ušetřit na ram paměti protože se mi dostala do rukou jedna která se jmenuje HyperX Fury DD4 8GB ram.
Taktéž již jsem pořídil pc skříň a tam jsem vtom případě taktéž trochu ušetřil. Jmenuje se Evolveo T3

Tímto děkuji všem kteří se mi pokusí nějak dát dohromady "základní počítačovou sestavu která bude časem vylepšena" Díky moc a mějte se fajn.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Každopádně by jsem chtěl určitě nějakou sestavu od intelu ano co jsem slyšel je sice dražší ale mysl… poslední
touchwood 15.10.2017 10:29
touchwood

Každopádně by jsem chtěl určitě nějakou sestavu od intelu ano co jsem slyšel je sice dražší ale myslím si že by se něco takového dalo poskládat celkem levně.

To je blbost. Buď si koupíš platformu pro KabyLake (do které nedáš nic do budoucna, leda tak z bazaru), nebo si koupíš rovnou i5 8400 a k tomu desku Z370.
Z tohoto důvodu jsi dostal radu pořídit AMD, kde za stejné peníze dostaneš víc.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru