Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sestavení počítače - koupě HW

Pokračování...

U této skvělé sestavy se budu kochat u monitoru Acer XB281HK Predator, jedná se o LED monitor 28''.
Líbí se mi, že podporuje G-SYNC ale zase mi vadí, že jede pouze 60Hz. Než tuto sestavu koupím, chci se podívat po něčem lepším co bude 4K a aspoň 144+Hz. Zatím je jinak tento monitor v pohodě.
Svým červeným provedením mi na stole snad neublíží, bylo by lepší kdyby byl oranžový.

Počítač budu ovládat skrze klávesnici Apex M750 a myš Sensei Wireless, oboje jsou od firmy SteelSeries, která je slavná přesností a dobrým provedením svých výrobků. Klávesnice je naprosto celá mechanická a umožňuje si nastavit vlastní zvýraznění kláves. Myš je bezdrátová a dodávají k tomu snadný modul k nabíjeni myši. Co víc si přát, prostě přes noc se na to položí a nabije se. A to nejlepší na tom je že odezva je jen 1ms. Svým oranžovým podsvícením na stole bude jen další slina v ústech.

Abych si mohl vychutnat i zážitek po sluchové stránce, kupuji proto Siberia 650, taktéž od SteelSeries. Ptáte se proč? Svítí oranžově. :D
Mají podporu 7.1 zvuku a podle recenzí jsou pohodlné na uši. Akorát se ještě uvidí zdali se tento mikrofon na ních bude moc dát dobře používat anebo bude potřeba dokoupit vlastní. :-)

Nakonec tu máme operační systém Windows 10 Pro (64-bit) OEM. To z důvodu protože se systém ze stávajícího PC nedá přenést. Jak je známe je to provázané se základní deskou. A jelikož jsem poctiví člověk, tak proč si tento operační systém nekoupit?

Myslím že tím jsem všechno rozebral, proč a co kupuji koupit. Omlouvám se, že je to rozdělené do tolika příspěvků ale formulář pro otázku je omezen na 4000 znaků a naprosto chápu proč.
Dále doufám, že z mého čtení jste neztratili zrak, neublížili si a taky, že se vyjádříte k výše uvedené sestavě. Budu se těšit na jakoukoliv připomínku, kterou mi sem hodíte.

S pozdravem sionzee.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny