Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problem so základnou doskou

Zdravím. Mám taký problem so základnou doskou Gigabyte z370 Aorus 7 gaming.
Ide o to ze ked pripojím moju bezdrôtovú mys na nabíjanie cez usb a vypnem PC tak následne ho uz nezapnem. To znamená ze vôbec sa nezapne počítač ani do biosu sa nedostanem proste nic tvári sa ze je mŕtvy akurat napájacia dióda svieti. Ked odpojiť zdroj od napájania a počkám kym zhasne ledka na doske a znova ho zapojím tak zrazu zapnúť ide ale resetnu sa nastavenia biosu. Ked mys nieje počas vypnutého počítača pripojená tak vsetko ide ako ma. Jedna sa o mys Logitech g700s. Doska ma digitálne poistky na usb a domnievam sa ze to robia ony. Pri starom PC mi to nerobilo

Zvysok HW
Intel core i7 8700
16 gb ram kingstone

Ale to je podľa mna nepodstatne kedže to robí aj ked je vsetko ostatne odpojené.( HDD, grafika ostatne periferie ) Stretol sa niekdo s niečim podobným?

Předmět Autor Datum
U Gigabyte je takové strašení v desce normální, viděl jsem desítky desek, které se chovaly nestandar…
touchwood 16.10.2017 12:49
touchwood
Určite skúsim a uvidime hádam mas pravdu poslední
Sfingha 17.10.2017 15:40
Sfingha

U Gigabyte je takové strašení v desce normální, viděl jsem desítky desek, které se chovaly nestandardně (různé glitche s kartami, problémy s DualBIOS apod.)

Nicméně ta myš asi taky nebude bez viny, pravděpodobně si cucá víc než je vhodno a deska/zdroj to nedávají. Zkusil bych si pořídit aktivní (napájený) USB HUB (např. https://www.tsbohemia.cz/defender-quadro-power_d179491.html) a myš strčit do něj. Pokud to přestane, je to jasné.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru