Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký mobil? Do 5000 Kč

Dobrý den, jaký mobil byste mi doporučili do 5000 tisíc. Chtěl bych, aby byl nejlepší, může mít však horší foťák, já moc nefotím. Rád bych napsal víc požadavků, ale já už se v mobilech moc nevyznám.

Přemýšlel jsem nad iPhonem 5s, Android mě zradil, špatné zkušenosti s Androidem, tak možná by bylo dobré změnit tým, ale trápí mě jedna věc, jestli bych mohl na iOSu nahrát neoficiální programy z PC. iPhone mě hodně láká, hlavně kvůli tomu, že už bych radši měl telofon, který je z lepšího materiálu.

Dále: Nenávidím psaní na mobilu a píšu docela dost, možná by stálo za zvážení telefon z klávesnicí, a lze s tou klávesnicí hrát hry? To by mě zajímalo. Také mám moc tlusté prsty, tak nějaký touch-pad asi k tomu, třeba koupit odděleně, každopádně rezistivní display už nechci, jen ten kapacitní, pokud vyvinuli nový, sem s ním!

Výkon: Tak aby to rozjelo GTA SA bez lagů 25 - 30 fps

Baterie: Tohle je těžký, chcete-li dobrý telefon, musí mít zpravidla horší výdrž, pokud by šel však udělat kompromis, prosím dejte vědět. Vysněný ideál by byl, kdybych mohl telefon 1 den používat s tím, že bych si na hodinu zahrál GTA SA. Ps: Nejsem zas tak vášnivý hráč GTA SA, ale používám to jako příklad, porovnávač pro představu.

Děkuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
iPhone do 5.000 Kč těžko seženeš a pokud ano, tak jenom kradený, nebo rozbitý, popřípadě velmi starý… nový
jege 19.10.2017 12:18
jege
Koupil jsem si Black Berry Priv - vyhovuje všem mým požadavkům, jsem zatím spokojen. poslední
Gmer 22.03.2018 17:41
Gmer

iPhone do 5.000 Kč těžko seženeš a pokud ano, tak jenom kradený, nebo rozbitý, popřípadě velmi starý a hodně použitý model, u kterého není o co stát. Do 5000 Kč se slušnou výdrží a slušným foťakem je třeba Xiaomi Redmi 4X: https://mobilni-telefony.heureka.cz/xiaomi-redmi-4x-3gb-32gb-global/ a ještě levnější s podobnými parametry je Xiaomi Redmi 4A: https://mobilni-telefony.heureka.cz/xiaomi-redmi-4a-2gb-32gb-global/, ale všechno je Android.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru