Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem SpeedFan pre W10 x64

Ty mudrc, absolútne to nie je také jednoduché, tobôž nie cez Plánovač úloh, ani v prioritnom nastavení /high. Žiadna šanca vo W10, ako sa o to snažia celosvetové fóra lám vo svojich príspevkoch.

Ale predsa sa dá:
Musel som pri svojej W10 x64 Enterprise 1703/1709 prestaviť premission (práva) vo všetých kľúčoch Registroch "RUN", najprv na users s ostatnými plnými právami (administrators, system, trustedinstaller, everyone, apod.) so zadaním úplnej cesty (path) k speedfan.exe v kľúčoch RUN. Programovej zložke Speedfan priradiť veškeré prístupové práva tejto zložke na users a následne práva prenastaviť na plné práva System s dedením prístupových práv nadradených zložiek disku C:\.

Marginálne, teraz speedfan šlape pri W10 x64 po reštartoch alebo odhlásení zo systému, ako tomu bolo v predošlých verziách a edíciách Windows s ikonou v lište so zachovaním pôvodných nastavení teplôt, rýchlosti vetrákov, lokalizácie jazyka usw. Presne podľa litery predpisu ÚVKSČ.

Taká blbinka, nejako človek začína osprostievať na staré kolená. Mal som sakra povinnosti, dva dni som oberal jablone Jonagold vedené na kordóne, tohtoročná bohatá úroda mi hodila cca 1.000kg výberových plodov á 1€ za kilo. Drobizg, popadané a poštípané od hmyzu plody sú už pošrotované naložené v sude na kvas pripravené v novembri na dva razy destilovaný, 56% kalavados.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny