Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Změna Apple ID

Zdravím všechny,
chtěl jsem vás poprosit o radu. Jak jsem v předmětu zmínil, tak se týká Apple ID. Pred více než rokem jsem si koupil iPhone SE, ale odložil jsem ho do šuplíku a nyní jsem ho chtěl používat jako rezervní k mé sedmičce.
Ovšem při zapnutí nastal problém. Objevilo se mi na něm mé staré Apple ID, které nepoužívám asi rok a už k němu neznám přístupové údaje.
Chci se tedy zeptat, zda je nějaká možnost obnovit nebo připojit ten iPhone SE k mojí současné Apple ID nebo je ten telefon mrtvý a už se do něj nedostanu.
Děkuji.

Předmět Autor Datum
Apple ID a heslo můžeš změnit tady: https://appleid.apple.com/ jestli si pamatuješ bezpečnostní otáz…
Rce.. 23.10.2017 02:41
Rce..
Asi jsme se nepochopili. Už k tomu apple id neznám přístupové údaje, proto jsem se tedy zeptal, zda…
flagman 23.10.2017 17:55
flagman
cudzie neznáme apple id bez prístupových údajov nejde nijako resetnúť,ani s ním manipulovať,musíš pr…
audax 24.10.2017 08:19
audax
Bavil jsem se s jedním prodejcem v Apple Store a říkal mi, že jediná možnost je snad už jen výměna z…
flagman 26.10.2017 08:11
flagman
nová deska bude s prací stát jako nový mobil. Pokud si nemůžeš vzpomenout na kontrolní otázky, je c… poslední
touchwood 26.10.2017 08:46
touchwood

Asi jsme se nepochopili. Už k tomu apple id neznám přístupové údaje, proto jsem se tedy zeptal, zda jde nějak připojit ten SE na moji stávající apple id.
Nebo je jediná možnost nová základní deska? Případně je nějaká další možnost, jak bych mohl obnovit nebo nějak získat přístup? Či na něj nahrát zálohu z té mojí sedmičky?

cudzie neznáme apple id bez prístupových údajov nejde nijako resetnúť,ani s ním manipulovať,musíš proste vedieť niektoré potrebné podrobnosti,aby si mohol resetnúť heslo,alebo užívatelské meno,alebo zahrnúť niekolko apple id pod jedinú identitu,pokial nepoznáš žiadny z potrebných údajov,pomocou ktorých sa dá resetnúť heslo ap.-
t.j.kontrolné otázky ,ktoré boli vyplnené pri vytváraní apple id,presný mail a osobné údaje,ktoré boli poskytnuté pri vytváraní apple id,prípadne registračné údaje od predajcu-P/N+S/N výrobku,support id komponentov výrobku,ktoré ta dokážu jednoznačne identifikovať ako oprávneného majitela,pokial boli použité pri registrácii výrobku atd... ,tak je to definitívne zablokované,je to proste systém ochrany apple hardwaru v prípade odcudzenia alebo pokusu o zneužitie......

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru