Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr tabletu

Dobrý den, přemýšlím o koupi tabletu, ale nějak nevím který vybrat. Spíše ani nevím v jaké cenové hladině bych si měl tablet vybírat, a co je v dnešní době u tabletů standard. Chtěl bych tablet co má nějaký rozumný výkon a nebude to nějaká minulá generace, ale nějaký současný a kvalitní tablet aby mě nějakou dobu vydržel. Děkuji za jakékoli náměty a doporučení

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
No já nevím, právě tím, že nemáš představu, v jaké cenové hladině vybírat tak ti asi nikdo moc neodp… poslední
TomPet 13.11.2017 16:18
TomPet

No já nevím, právě tím, že nemáš představu, v jaké cenové hladině vybírat tak ti asi nikdo moc neodpoví, co je standard. Standard jde vydefinovat jen podle toho v jaké ceně se můžeš pohybovat.
Pokud nemáš fakt vůbec ponětí co a jak chodí, tak si najdi nějaké "jak vybrat" (arecenze.cz/tablety). Pokud pak budeš mít nějakou základní představu, navol si do Heuréky nebo jakýhokoliv velkýho shopu parametry a vybírej mimo jiné podle uživatelských recenzí, řeknou ti toho hodně obvzlášť pokud zvažuješ koupi nějakýho levnýho tabletu, kde si nemůžeš být jistej jeho funkčností.
Plácat tady nějaká čísla na kterých bys měl trvat nemá smysl, když nevíme, pro co chceš tablet používat. Pro někoho je 64 GB interky nevyčerpatelná paměť, pro někoho základ na 14 dní používání. Teda buď specifikuj a nebo hledej :)).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru