Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Odpojený konektor v notebooku od monitoru

Zdravím, nedávno jsem si přepastovával notebook a tak obecně čištil ho, ale mam poškozený jeden šroubek v rohu notebooku a nešel mi odpojit kompletně spodek a měl jsem to pouze "pootevřené" udělal jsem všechno co jsem potřeboval, ale při zavírání jsem měl problém zapojit konektor od obrazovky, jelikož se mi tam nevešla ruka, tak jsem to tam jen tak tak dal a zavřel, druhý den jsem notebook spustil a mam lehce rozmazanou obrazovku, dá se říct, že vidím co píšu a dělám, ale né perfektně a mění se mi barvy obrazovky, zmáčknu na poškozený roh a změní se barva.. Chci se zeptat jelikož u sebe nemam nářadí, kterým bych to opravil, zda si můžu nějak poškodit PC používáním před opravou, předem děkuju :)

Předmět Autor Datum
při zavírání jsem měl problém zapojit konektor od obrazovky, jelikož se mi tam nevešla ruka A jak j…
Lukas1982 31.10.2017 16:35
Lukas1982
Ten kabel jsem normálně odpojil, přece jenom tu ruku jsem tam trošičku strčit mohl a šlo to, ale při…
schlehofer 31.10.2017 18:43
schlehofer
Zde je fotka podle online videa podle kterého jsem notebook čistil, tento kabel jsem zapojil nejistě… poslední
schlehofer 31.10.2017 18:50
schlehofer

při zavírání jsem měl problém zapojit konektor od obrazovky, jelikož se mi tam nevešla ruka

A jak jsi ho teda odpojil? Snad ne vytržením.
Podle mě by se to používáním poškodit nijak nemělo, ale ruku do ohně za to nedám. Pokud je ten FLEX kabel navolno a nějak se ti pohne, může se stát cokoliv.

Ten kabel jsem normálně odpojil, přece jenom tu ruku jsem tam trošičku strčit mohl a šlo to, ale při zapojování to bylo náročnější a zdálo se mi, že ten kabel je připojenej tak jsem to zavřel, nebo nemůže to být něčím jiným? Nejvíc je vidět, že místo černé barvy mam červenou. Bojím se aby se ten konec kabelu nespálil, nebo tak něco, je možný, že je zapojenej, ale třeba jen napůl, jak s tím notebookem manipuluji, že se lehounce odpojil a z toho důvodu mi blbnou barvy a ostrost.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru