Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zapomněl jsem název telefonu a hledám ho

Dobrý den, před asi 7 lety, v dobách, kdy LG Cookie Fresh byl ještě prodávaný, si můj kamarád koupil jeden větší (tenčí) dotykový telefon, který měl zlatavou až stříbrnou barvu, byl z Číny a měl v sobě vytahovací TV analogovou anténu, wifi, dual sim a jeho softwarová nadstavba vypadala přesně jak ta u Applu iPhonu 2g, tj. stejné ikonky, stejné prostředí, plus jeho web prohlížeč byla Opera (něco jako tady https://youtu.be/i_7MrbVd928?t=42s) Jeho display byl, domnívám se, rezistivní. Každopádně i přes jeho okopčené prostředí, jeho design byl od Applu zcela jiný. Co vím, tak Alza.cz tento telefon prodávala docela dlouho.

Óóó, jak já mu ZÁVIDĚL!!! ale nakonec se mu po několika dnech začalo samo přepínat dual SIM na náhodnou SIM v náhodný čas, anténa se zlomila a jednou, když si dal telefon do kapsy, tak i bez velkých pohybů, se mu ten telefon rozpůlil v kapse na dvě půlky jak maso.

Nevím, jak on, ale já na ten telefon vzpomínám vesele a byl to fakt zvláštní pocit si ním listovat, v té době jsem moc nevěděl, co to iPhone je a říkal jsem si u toho Číňanka, jak pěkně originální má výběr tapet a hezké ikonky. Navíc jednou jsem jel autem a zkusil tu analogovou televizi a ona fungovala docela dobře. Jsem si připadal jak nějaký milionář v limuzíně, že čumím v autě na ČT 24 živě.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
to boli telefony K-Touch/MyPhone M87xx/M88xx séria v ázii predávané ako BellPhone Prince,posledné ty… nový
audax 05.11.2017 12:13
audax
Á díky, už jsem ho našel, je to MyPhone. nový
Gmer 02.12.2017 21:03
Gmer
Znamy mel tenhle (analog): [img201did.jpg] poslední
Abox 03.12.2017 08:12
Abox

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru