Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Trhání zvuku u videa a zvuk s rozjetou synchronizací obrazu.

Prosím o pomoc. Nepřed napíši co mám za počítač.
Dell Optiplex 755, C2Q Q6700, 8GB DDR2, MSI GT710, na kartě 3xLCD - 2xHP1740 a 1xSamsung SyncMaster 205BW, integrovaná zvuková karta + C-Media CMI8738/C3DX. Na tomto počítači mám Windows 10 Professional 64bit.
A jaké mám problémy.

Při přehrávání videa, jak na internetu tak i v počítači, se mi jakoby seká zvuk. Seká se a jakoby rezonuje. Toto se děje když si na jednom monitoru pustím video nebo sleduji youtube a na druhém mi stačí třeba jen posouvat stránku na centrumu.

Samsung monitor mám nastavený jako hlavní. Čas od času se mi stává to, že mi monitor problikne. Je to stejny efekt jako by jste ho vypli. Prostě zhasne a najednou se rozsvítí. Někdy to trvá krátce, jen sekundu, někdy je to delší, cca 2,5 sekundy. Neděje se to ektrémně často ale lze to pozorovat každý den asi tak celkem 3x. Při psaní tohoto dotazu mi to udělalo ale 3x po sobě v rozmezí asi 6 minut.

Při sledování filmů se mi rozjíždí zvuk s obrazem. Zvuk jakoby se hodně opožďoval. Synchronizace se prakticky rozpadne. U jiného Dellu Opti.755 s win7 jsem to vyřešila stažením ovladačů přímo z dell.com. Tady mi ale nějak nic nepomáhá.

Můžete mi s tímto poradit? Děkuji.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny