Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak obnovit otevřený obrázek v editoru, pokud je soubor smazán (detaily)

Ahoj, stala se mi nepříjemnost v zoner photo studio. Měl jsem tam otevřené 2 soubory v režimu Manager-Compare, měl jsem vybrán jeden z nich a dal delete, bohužel jsem si nevšiml, že v potvrzovací hlášce jsou zaškrtnuté oba a smazal je z disku (recuva už ho nezachrání).
Avšak zůstaly stále v tom programu otevřené, dá se s nimi hýbat, zoomovat. Bohužel Ctrl-C nejde, ani z kontextové nabídky nic takového a režim copy to funguje na souborové úrovni a vyhodí to copy file error.
Díval jsem se do programu RAMMAP a tam je na záložce File datail, otevřen, ale ten program je neumí ukládat,. Nejzašší možnost je udělat screenshot, ale potřeboval bych nějak nafejkovat rozlišení monitoru (klidně i virtuálního, pokud ale je potřeba na to program a driver, bez restartu logicky) nastavit na 20MP
Poradíte se záchranou toho otevřeného obrázku?

Předmět Autor Datum
CTRL+S
Ansam 07.11.2017 10:43
Ansam
CPT Obvivous, to nefunguje, stejně jako ctrl, c, ctrl p. Zkoušel jsem i z nabídky nahoře edit image…
editor 07.11.2017 10:57
editor
Pohľadaj ten odstránený obrázok v "KOŠI" na ploche. poslední
Ansam 07.11.2017 11:08
Ansam

CPT Obvivous, to nefunguje, stejně jako ctrl, c, ctrl p. Zkoušel jsem i z nabídky nahoře edit image - ale volba je zšedlá. Pokud dám jiou volbu, třeba resize nebo create postcard, save&export, tak se příkaz provede pro obrázek v levé části "diffu", který je uložený, ale ten zachraňovat nechci.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru