Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno [GIT] jednoduchý rýchly grafický klient s funkciami auto-stash a auto-fetch

Zdravím, mám pár projektov na Githubu, a potreboval by som poradiť s nejakým grafickým klientom pre GIT, totiž sú určité operáce ktoré robím hodne často, a sú cez konzoli dosť časužravé. Začal som teda pred rokmi používať Github for desktop, vtedy ešte pôvodne stará apka zvládala auto-stash, pak Github vytvoril novú appku Github for desktop a starú "zahodil", nová apka to už nezvláda. Chvílu som používal i GitKraken, ten mi nesadl ovládaním.

Tak už nejaký čas používam Github for desktop spolu s konzolí... ako prijde mi že GUI GIT appky asi nikdy nebudú zvládať to čo konzola, ale potrebujem aby som mohol vykonávať aspoň funkcie ktoré bežne a často vykonávam. Ako napr. automatický stash, ideálnejšie "magic stash", cherry-pick, rebase, a možno aj možnosti z klienta ovládať pull requesty a mergovanie na GitHubu.

Aký klient by ste mi odporučili? Ideálne aby fungoval jak na Windows 8.1 tak na Linux Ubuntu 16.04 Gnome

Předmět Autor Datum
Zkus SourceTree, ale myslim, ze neni pro Linux.
MaSo 10.11.2017 16:11
MaSo
- Prave ze pise ze nehce "GIT-GUI", nebo ze mu nedostacuje, pritom pohodlne staci i GifKraken. * I k…
XoXoChanel 10.11.2017 16:59
XoXoChanel
XoXo, neviem či pod pojmom GIT-GUI myslíš GIT-GUI jako aplikaci priamo distribuovaný s gitom jako ta…
Mlocik97 10.11.2017 18:53
Mlocik97
GUI je oznaceni pro grafické rozhrani "všeobecne" pro vsechno .. * Navic jsem to nepsal primo tobe. poslední
XoXoChanel 10.11.2017 19:56
XoXoChanel
Kdysi davno jsem dostal tip na TortoiseGit, tak muzes vyzkouset. Ja jinak jedu pres bash, clovek asp…
vopicak 10.11.2017 19:26
vopicak

- Prave ze pise ze nehce "GIT-GUI", nebo ze mu nedostacuje, pritom pohodlne staci i GifKraken.
* I kdyz jsem zastance GIT pres konsoli (hodne nastroju a doplnku je uz i zdarma kuprikladu s Visual Studio), kde staci 2, 3 script na automatizaci|Git Tools - (nebo na vetveni pomoci STASHING) a vse zakladni jde na par kliku, nebo klasicky GiT-GUI Client/* Kompatibilni Mac OS X, Windows, Linux/Unix ..

XoXo, neviem či pod pojmom GIT-GUI myslíš GIT-GUI jako aplikaci priamo distribuovaný s gitom jako takým alebo GIT-GUI jako všeobecne grafickí klienti pre git...

[screenshot_12.png]

ovšem GitKraken hovorím že mi nesadl (najmä ovládanie), áno, nekteré operácie riešim aj Integrovaným Source Control tool v IDE (Visual Studio, VS Code, Atom)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru