Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem sekanie kurzoru

Zdravim zacal mi sekat kurzor na mysi cca pred mesiacom (aj viac). Na nete som nasiel, ze to moze robit ovladac na zvukovku. Skusil som preinstalovat a ziadna zmena. Nakoniec som pred tyzdnom preinstaloval cely pc. Zo zaciatku to nerobilo ale zase ten kurzor sa zacal sekat. Ale je zaujimave ako keby hned po zapnuti pc sa ten kurzor seka, ked zapnem napr. chrome alebo este v jednej hre. Ak sa pc "zohreje", cca po 2 hodinach prevadzky kurzor uz neseka ani v hre ani cez chrome. Mal s tym niekto problem?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Stále ti to seká? Mám presne ten istý problém, seká mi kurzor keď zapnem chrome a ešte mi seká pohľa… nový
Nitt 08.12.2017 17:18
Nitt
Ja mám ten istý problém na notebooku Acer. Keď odinštalujem ovládač na zvuk, tak kurzor neseká no ne… poslední
Olko23 28.01.2018 13:24
Olko23

Stále ti to seká? Mám presne ten istý problém, seká mi kurzor keď zapnem chrome a ešte mi seká pohľad myšou v hre Black Ops 2.Pritom nemám nejak slabý pc,proc. i5 poslednej generácie, dosku Msi mortar, ssd Samsung a gk gigabyte 1050ti, neviem prísť na to čím to môže byť a to som aj preinstaloval os,preinstaloval drivery, vymenil myš a stále mi to robí..

Ja mám ten istý problém na notebooku Acer. Keď odinštalujem ovládač na zvuk, tak kurzor neseká no nemôžem fungovať bez zvuku...Skúšal som viacero verzií realteku no s každou mi kurzor seká a iný driver na môj notebook nefunguje.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru