Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem W7 nezobrazují se ikony na ploše

Je to někde v nastavení, "zobrazovat ikony na ploše", narazil jsem na to nedávno čistě náhodou, bohužel už nevím kde, narazil jsem na to, když jsem chtěl vypnout rovnání ikon k mřížce, takže mě asi zaujala nějaká položka po pravém tlačítku na ploše. Nedovedu si ale představit, jak se to zaškrtávátko samo odškrtne (kromě vševysvětlující příčiny "microsoft").

Zkouším se dívat na počítač, kde mám visty, a tam když dám vlastnosti (nebo přizpůsobit) vidím položku změnit ikony plochy, kde si můžu zvolit, jestli zobrazovat síť, koš atd. ale ne ikony. Moment, vidím položku "soubory uživatele", ale na tu to nereaguje (zrušením jejího zaškrtnutí nic nezmizí), v těch sedmičkách to mizelo ihned při mačkání (ani se nemuselo dávat použít). Takže to možná jen začlo fungovat (což je taky divné, protože ty sedmičky co o nich píšu jsou nyní po továrním resetu a tedy ve stavu aktualizací v roce 2010).

Zkuste zkontrolovat adresář plocha v průzkumníkovi, plocha je úplně nejvýš v hierarchii, pokud tam ikony vidíte, je to problém zobrazení a ne neexistence ikon.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny