Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem mikrofón-bzučanie

Zdravím, Už som raz zakladal tento thread, ale neviem to nikde nájsť (bolo to dávno). Problém je ten, že mi niečo bzučí v pozadí mikrofónu. Vyzerá to nejako takto. Skúšal som to na notebooku a mikrofón išiel bez problémov. Problém je teda v PC. Keď som skúšal odpojiť a zapojiť kábel, ktorý ide ku zdroju (neviem presne ako sa volá) tak je veľmi jednoduché ho vypojiť z PC tak, aby sa vypol celý PC. Myslím, že problém bude v tom, keďže aj keď zasúvam ten kábel do zásuvky, tak to vydáva podobný zvuk, ako je na nahrávke. Skúšal som to tam natlačiť, aby sa to nedalo tak ľahko vypojiť, ale problém to nevyriešilo. Zvláštne je, že ako to príde, tak to aj odíde. Problém sa zatiaľ vždy vyriešil do 1-4 dní tým, že to z ničoho nič prestalo. Začína to byť ale čoraz častejšie a nie je to úplne príjemné, keď kvôli tomu nemôžem používať mikrofón. Bol by som veľmi vďačný za nejaké riešenie.

Předmět Autor Datum
jestli je board od gigabyte, tak řešením může být (i bazarová) zvukovka. a zamyslet se, s čím vším j…
ledníbrtník 16.11.2017 23:00
ledníbrtník
Motherboard je od ASRock. A skusal som uz zapojit PC, monitor, internet do roznych zastrciek. Bezvys…
kjllkk 16.11.2017 23:49
kjllkk
Nebo máš zapnuté microphone boost na max. Některé programy si s tím hrají i bez tvého vědomí za zády…
Flash_Gordon 16.11.2017 23:04
Flash_Gordon
Na to som sa uz tiez pozeral. Mam to sice boostnute, ale ked som boost vypol, vysledok bol rovnaky.
kjllkk 16.11.2017 23:50
kjllkk
Tak su to na 100% zemne slucky. Ono je zaujimave, ze ked som vsetko co suviselo s PC pripojil do jed…
kjllkk 24.11.2017 21:36
kjllkk
Všecko kolem PC zapojit do 1 prodlužky. Ta prodlužka musí být 3-žilová, nepoškozená a zapojená do zá… poslední
dsa 24.11.2017 22:14
dsa

Tak su to na 100% zemne slucky. Ono je zaujimave, ze ked som vsetko co suviselo s PC pripojil do jednej predlzovacky, bzucanie prestalo. To ale nepomohlo nadlho. Ked sa dotknem PC case, radiatora, mikrofonu, predlzovacky, tak sa to z vacsej casti utlmi. Z nejakeho dovodu to trva par dni a potom je na nejaky cas pokoj. A taktiez je zaujimave, ze cim viacej sa priblizim k podlahe, tym menej to bzuci. Na internete je dost takychto tem, ale v zatial ziadnom pripade som nenasiel dlhodobo funkcne riesienie. Skusal som uz takmer vsetko co sa dalo, ale zatial nic nepomohlo. Nemal niekto podobny problem?

Všecko kolem PC zapojit do 1 prodlužky. Ta prodlužka musí být 3-žilová, nepoškozená a zapojená do zásuvky se 3-mi kolíky, která musí být taky v pořádku (správně zapojená, utažené šroubky). Napájecí kabel do zdroje v PC musí být v pořádku, nepřelámaný, nevypálený, řádně zastrčený, nesmí se viklat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru