Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno SW na spajanie fotografii (kolaz)

Zdravim poradnu, mam jeden kratky jednoduchy nocny dotaz. Potreboval by som prist na to, v akom SW by sa dalo jednoducho spojit viacero obrazkov do jedneho, predstavte si napr., ze mate spraveny obrazok vizitky a chcete ju rozmnozit na celu stranku A4 (v pocte 6,9,12,16 kusov - podla potreby) + potrebujem aby mali rovnaky rozmer a aby sa medzi nimi dali nastavit medzery. Teraz skusam Zoner Photo Studio, ten ma moznost vytvorit kolaz z fotiek - presne to co potrebujem, ale sablony co su tam su uplne k hovnu, jedina pouzitelna rozdeli A4 na 9 rovnakych casti, lenze ja by som skor potreboval na 12, resp. menit to podla potreby. Nehovoriac o tom, ze si nechcem kupovat Zoner (nechcem ho ani zadarmo). Existuje na to nejaka mala free utilita? Mockrat dakujem za rozumne napady (nic online, chcem program).

Předmět Autor Datum
V podstatě každý foto či grafický editor ... a že jich je. Jen je třeba si přečíst návod k použití.…
dsa 17.11.2017 09:01
dsa
V podstatě každý foto či grafický editor Ano, presne toto som si myslel, ale nie je to tak. Keby s…
blue5 17.11.2017 10:18
blue5
Přečti si návod, třeba tam bude, jak udělat šablonu ... Jinak pro ten tisk to rozvržení umí snad ka…
dsa 17.11.2017 11:01
dsa
:D srandista, nastastie uz som to nasiel sam. Znacim ako vyriesene... Jinak pro ten tisk to rozvrže… poslední
blue5 17.11.2017 11:15
blue5

V podstatě každý foto či grafický editor

Ano, presne toto som si myslel, ale nie je to tak. Keby som to potreboval iba spojit jednorazovo, tak mi mozno staci MS skicar, ale ja to potrebujem robit opakovane a aby som sa z toho nezblaznil, tak potrebujem sablonu, ktorej parametre sa daju menit (pocet buniek, velkost medzier). Do buniek tej sablony potom jednoducho skopirujem co potrebujem a mam to (potrebujem vystup nejak ulozit, nie rovno vytlacit, najlepsie ako obrazok, staci mi .jpg).
//
V reklamnej agenture alebo tlaciarni tiez musia mat nieco, co im dokaze rychlo rozvrhnut tisk drobnych veci na A4 (vizitky, nalepky,...)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru