Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nové pc

Omlouvám se všem komu bude dotaz připadat hloupý, ale koupila jsem si dnes nový počítač a teď přemýšlím, že vlastně nevím, jak ho dát dokupy. Respektive, jak ho správně nainstalovat a nastavit po prvním spuštění. Nejsem úplný začátečník, ale s minulými počítači přišel do styku jako první partner, který pc nastavil jak bylo potřeba. Měla jsem takový bláhový pocit, že stačí pc koupit, propojit hardware, pustit a jede se... Jenže ono to tak asi není:-[:.(. Můžete mi poradit, prosím, co kdy a kam nainstalovat, co a jak nastavit atd.?
Stojí vedle na stole a já nemám odvahu ho zkusit dát do provozu, je to šílený, já vím.
Omlouvám se všem zkušeným, které teď asi chytá amok. :-[

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
A co si vlastne kupila? Cely PC uz poskladany alebo komponenty (zakl.dosku, karty, CPU osobitne) ale…
MM.. 10.06.2008 17:11
MM..
Koupila jsem celý pc ale zmátlo mě, že se na mě vysypala nějaká instalační cd s čím to ani nevím, wi…
Jana L. 10.06.2008 17:25
Jana L.
Ak tam uz ma byt Windows predinstalovany, tak uz tam nic nemusis instalovat (ten kto instaloval Wind…
MM.. 10.06.2008 17:36
MM..
Tisíckrát díky, moc jsi mi pomohl :-). Zdá se, že je to v pohodě, ale radši jsem se zeptala. poslední
Jana L. 10.06.2008 18:24
Jana L.

Koupila jsem celý pc ale zmátlo mě, že se na mě vysypala nějaká instalační cd s čím to ani nevím, windows měla být nainstalována (alespoň to říkal prodejce). A před chvílí jsem na netu četla nejrůznější varování, že se mi nainstaluje spousta balastu, který nebude potřeba a všechno zkomplikuje atd., no tak jsem se radši zeptala :-[. Díky moc za odpověď.

Ak tam uz ma byt Windows predinstalovany, tak uz tam nic nemusis instalovat (ten kto instaloval Windows uz predpokladam nainstaloval aj ovladace). Overit si to mozes tak ze to zapnes, nabehnu Windows, a pozries si start-nastavenia-ovladacie panely - system - kdesi na 3.karte je tlacitko "spravca zariadeni". Zmacknes, ak tam v zozname zariadeni nemas ziaden zlty vykricnik tak je to OK a uz nic neinstaluj.

Dodane CD su pre pripad ze sa nieco pos**e, ak by to potom cele bolo treba preinstalovat nacisto, slusny dodavatel ich vzdy prilozi, aj ked uz je to predinstalovane.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru