Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Blackscreen po zapnutí PC, nefunkční explorer.exe

Zdravím, v mém PC se vyskytl závažný problém, který sám nedokážu vyřešit.
Při hraní hry CS:GO jsem, jako vždy, pomocí alt+esc šel do Windowsů, při čemž mi při procházení facebooku několikrát problikl obraz, vyskočil mi error, jehož znění si bohužel nepamatuju, hra spadla a s tím začaly i moje problémy.
Zmizela mi spodní lišta, respektive jakákoliv zaplá aplikace se na ní neukazovala, jediná ikonka, start, která na spodní liště zůstala, nešla rozkliknout, stejně tak přestal fungovat windows key na klávesnici. Zkusil jsem restartovat počítač.
Po restartu počítače problém s lištou přetrvával. Co víc, po chvíli spodní lišta zmizí úplně a místo ní se objeví jen černo, a po nějaké chvíli zmizí celá uživatelská plocha a vidím pouze kurzor + aplikace které jsem měl již otevřené.
Zkoušel jsem zapnout ve správci úloh novou úlohu "explorer.exe", to na chvílí vrátí plochu a nefunkční spodní lištu, po chvíli obě zase zmizí. Celý problém ještě zhoršuje fakt, že se nedokážu dostat do nabídky start ani do příkazového řádku/registrů, jelikož přestalo fungovat win tlačítko, jediná zkratka, která zdá se funguje, je ctrl+alt+del.
Zkusil jsem také obnovu systému na určitý bod, po chvíli mi to hází neznámou nepopsanou chybu a žádné změny se neprovedou, totéž u továrního nastavení.
Na počítačí je Windows 10, dříve 8.1.
Jsem vděčný za každou radu, v počítačích se tolik opravdu nevyznám a jsem v koncích.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny