Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s WiFi

Ahoj,
Poslední týden dám takový větší problem s připojením k WiFi.Připojení je velice nestabilní...z ničeho nic mi rapidně klesne rychlost(jako bych vůbec nebyl připojenej), i když mě to ukazuje že připojenej jsem, poté se u ikonky zobrazí žlutý vykřičník, poté červený křížek a následně se počitač od wifi odpojí.Tyto činosti se dějí nezávisle na sobě, a vždy trochu jinak dlouho. př.Hraju multiplayerovou hru - klesne rychlost (třeba 30 sekund se to laguje) - ikona zobrazuje že jsem připojen - v zápětí se počítač od wifi odpojí - poté se u ikonky zobrazí žlutý vykřičník (10s) - poté červený křížek (5s) - ikona ethernetu s červeným křížkem ( 5s) - a za pár sekund se počítač zase připojí...Tyto akce jsou často i v jiném pořadí. Nepomůže když restartuju/rebootuju router, když se všichni uživatelé kromě mě odpojí ani když restartuju PC.Ovladače (Intel(R) Dual Band Wireless-N 7260)mám na nejnovější verzi. Toto vše se na počítači děje i ostatním uživatelům.Router mám Tp-wr741nd.WiFi-nu blokuje pouze jedna zeď a router je na vyvýšeném místě. Pokud se snažím problém vyřešit pomocí možnosti Odstranit potíže, napíše se problém (př. Síťový kabel je poškozen nebo nesprávně zapojen nebo výchozí brána není dostupná), který se po opětovném automatickém připojení k wifi napíše jako vyřešený.
ASUS g56 JR
W10, I-7 4700HQ, 8 GB ram

Za každou odpověď budu velice rád.

Předmět Autor Datum
tvou wifi ruší nějaký soused? http://www.techspot.com/downloads/5936-inssider.html ten wr741 je jak…
ledníbrtník 21.11.2017 20:13
ledníbrtník
Ak ta nerusi sused za stenou, tak problem bude najskor v ovladaci, ktory je citlivy na velke zmeny v…
Kilo.Viktor 22.11.2017 08:09
Kilo.Viktor
N mojí Wifi žádný soused připojený není a nikdo mi wifi neruší.Updatoval sem firmware na nejnovější…
connorix 22.11.2017 17:56
connorix
Od koho (jaký typ) máš připojení na internet? Jestli je to nějaký wifi poskytovatel, může být "chyba…
jbo 23.11.2017 21:27
jbo
počet zdí mezi tebou a routerem - tajný. screen z wifi prostředí (inssider) - tajný. vysílací kanál…
ledníbrtník 23.11.2017 21:37
ledníbrtník
Taky mám problém s touhle wifi kartou, 5minutové odpojování, laboroval jsem s nastavením - síťový ad… poslední
hubyk 24.11.2017 08:06
hubyk

Ak ta nerusi sused za stenou, tak problem bude najskor v ovladaci, ktory je citlivy na velke zmeny v kvalite signalu vlivom prekazky. Zmeny v kvalite signalu moze robit aj sucasna praca viacerych wifi za roznymi prekazkami na vlastnej sieti. Mam rovnaky router, pripajam sa na vzdialenost 20m cez tri steny a za 5 rokov mi este nikdy pripojenie nepadlo. Pouzivam najlacnejsiu USB wifi kartu aku som zohnal.

N mojí Wifi žádný soused připojený není a nikdo mi wifi neruší.Updatoval sem firmware na nejnovější verzi a přestalo to u ikonky zobrazovat vykřičník a křížek....nicméně i když se můj PC od wifi samovolně neodpojuje, stále je rychlost proměnlvá.....zkontroloval jsem si, že na wifi není nikdo připojen a i tak mi rychlost rapidně klesala a zase stoupala.Když se někdo připojí, jeto samozdřejmě ještě horší....Vyřešila by tedy problém Wifi karta a nový router který by měl 300MBs?

Taky mám problém s touhle wifi kartou, 5minutové odpojování, laboroval jsem s nastavením - síťový adaptére-Vlastnosti-Upřesnit-Konfigurovat*, nic, troje drivery , jiná windows...... Ostatní zařízení nemají problém, takže nemalovat ledního brtníka na zeď, neplašit, a ujistit se, že se problém týká pouze této karty.

Je to hanba, mělo jít o nejvyšší model wifi karty, (následované 7265, 8260,8265, varianty N/AC) a takhle se to mrví.

Zkus nastvit ve tom nastavení* šířku pásma 20MHz (místo Auto/40+20); 2.4GHz (místo Auto,5.4, 2.4/5); a režim HT only (ne VHT a nejsou to výherní automaty)

Pokud se najde řešení, taky by mě to zajímalo.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru