Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Co nejlevnější tiskárna

Moje laserové odbobí skončilo před 4-5 lety (nebudu dohledávat), tiskárna samsung tehdy spotřebovávala více přenosových pásů než sad tonerů (do té doby jsem ani nevěděl, že něco takového v tiskárně je). Problém je, že ačkoliv je to uživatelsky vyměnitelná součástka (cena 2500), musí se objednávat v servisu, takže děsný vopruz.

A to se potom ten tisk prodraží. Takže když odešel další přenosový pás, tak jsem na otázku, jestli nechci rovnou novou tiskárnu odpověděl kladně. A tak po tom, co jsem už zjistil, jak fungují malé laserovky jsem volil radši inkoustovku, tehdy se začly objevovat právě tyhle tankové, nikdo s tím ještě neměl zkušenost, tak jsem to zkusil a už několik let jsem spokojený.

O čistých prstech bych radši nemluvil. Já se při dolévání vždy aspoň trochu umažu. Epson má ty lahvičky řešené dost blbě, hlavně to hliníkové víčko. Ale neni to nic vážného, je to jenom inkoust, neumeje se hned, ale po několika dnech z prstů zmizí. Jinak souhlas. Ono je rozdíl dolévat inkoust do kazety, která k tomu není určená (také jsem to v dávných dobách dělával) a do nádrží, které jsou na to udělané (neni potřeba nic rozlepovat, vrtat...), je to samozřejmě mnohem čistčí práce.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny