Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem kde v chrome je "Přidat odkaz do záložek"?

Zdravím, mám trapný dotaz na chromium prohlížeč (možná ho to ztrapní), ale má tenhlencten prohlážeč funkci typu Přidat vybraný (označený ) link do záložek?! Tedy že najedu na odkaz a uložím si ho do záložek, ideálně přes klávesovou zkratku. Prostě aniž bych musel dělat zhovadilosti jako otvírat odkaz/ otevírat neschopný správce záložek a pak to tam nějak přetahovat nebo SNAD na to instalovat rozšíření.
Umí to Firefox?

Předmět Autor Datum
Umí to Firefox? Ve Firefoxu se dá uložit adresa odkazu ve stránce přes pravé tlačítko myši. [80451…
IQ37 24.11.2017 16:45
IQ37
aspon nejaký rozumný prohlížeč, tuším, že tenhle základ snad už umí od verze 5 minimálně. Ale velký… poslední
neochrom 24.11.2017 17:08
neochrom

aspon nejaký rozumný prohlížeč, tuším, že tenhle základ snad už umí od verze 5 minimálně. Ale velký průser je posledních 40 ( ! ) verzí, člověk, neví, jak prohlížeč bude vypadat zítra.
Jsou nějaké forky firefoxu, které nejsou zchromovatělé (impotentní download manager, bookmark manager,absence lišty a odděleného search baru, obtížná správa cookies, nepřehledné nastavení)

... A zároveň by šel s dobou (podpora WEBGL2, rychlý JS engine, media api)
... a měl šikovné featury (tlumení zvuku, dobré webtools, věci z opery 12- správa všech listů v stromu po oknech,session manager, css override dle opera 12, bez obrázkový mód , Místní nastavení dle opery12 [redirect, user agent, js vypnutí])

sice na první pohled je utěšující, že je addon na leccos, co bylo vypuštěno z uživ. komfortu, ale pak člověk zjistí, že musí shánět pluginy na 20 věcí, každá věc má 10 pluginů a teď zkoušet, která věc není prolezlá reklamou a je vůbec funkční.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru