Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Špehovací program do smartphonu (odposlech)

Moc děkuji, měl jsem předtím Nokii 6230i, který bohužel přestal fungovat a nešel opravit a teď mám Blackberry Classic, jedinou aplikaci navíc mám Parrot na nahrávání, 2 Steps Authenticator pro generování přihlašovacích kódů a CamScenner na skenování, jinak nic. Jsem docela konzervativní. Ani nevím, jestli mám nainstalovat na telefon antivirový program, na Blackberry také něco existuje, ale asi ne vše je určeno přímo pro Blackberry, nechci instalovat aplikace, které jsou původně dělané pro Android.

Ohledne te SMS, v zavislosti na tvem internetbankingu by melo byt bezpecne pouziti dvou cest, to jest ibanking mas na PC a overujes pres telefon, jedno jestli hloupy nebo smart.

To jsem úplně nepochopil, jako že k internetbankingu doporučuje nepřihlašovat se přes telefon, ale jen přes PC? Tedy dva nezávislá zařízení?

Mám blbou otázku. Existuje firma, která mi prověří telefon, zda na něm nemám škodlivý software? Klidně telefon den dva u nich nechám, aby třeba sledovali odchozí provoz. Já to bohužel opravdu nepoznám a uvnitř se hrabat nechci, jen bych telefon rozvrtal a neuměl nastavit zpět.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny