Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přestavba iPhone SE do tela Iphone 5 black

Dobry den mam dotaz ...
jak jiste budete vedet nebo se to da jednoduse dohledat .. iphone 5 byl posledni maly telefon ktery se vyrabel od apple v cerne barve .. takove pekne tmave ... jenze uz u iphone 5S ta barva nebyla kvuli nejakym problemum s vyrobou a nahradili ji verze Space Grey .... nyni kdyz uz je na trhu Iphone SE ktery je dle velikosti naprosto stejny jako iphony 5/5S me napadla myslenka predelam vnitrnosti iphonu SE do tela iphone 5 v cerne barve .... ja vim jevi se to jako hloupost a zbytecnost ale zkratka se mi ta tmava cerna libi daleko vice nez Space Grey a chtel bych to tedy predelat .. podle me by to melo jit (telefony normalne opravuju) ale chci se radeji poradit jestli prece jen vevnitr SE a 5tky není rozdil ..
Je to tedy vubec mozne ?

Předmět Autor Datum
no myslim, ze minimalne vo velkosti home buttonu bude rozdiel. pokial viem, existuju firmy, ktore ve…
wam_Spider007 02.12.2017 22:49
wam_Spider007
O velikost home buttonu podle me vubec nejde .. prendaval bych kompletne cely vnitrek takze vcetne d…
ErlyCZE 03.12.2017 07:58
ErlyCZE
Koukal jsem na netu na fotky a Grey verze by mela mit predek cerny, jen zada jsou seda. Udelat polep…
RedMaX 03.12.2017 08:54
RedMaX
tu máš fotky iphonových vnúttorností,snáď to pmôže,zákl.dosky a upevňovacie body vyzerajú úplne rovn…
audax 03.12.2017 11:50
audax
Díky moc tohle by mohlo pomoct A abych odpovedel ostatním tak vím že se to dá řešit nějakýma polepa… poslední
ErlyCZE 03.12.2017 14:49
ErlyCZE

no myslim, ze minimalne vo velkosti home buttonu bude rozdiel.
pokial viem, existuju firmy, ktore vedia nafarbit (a velmi kvalitne) iphone na akukolvek farbu. radsej by som siel do toho ako takto exprimentovat.

O velikost home buttonu podle me vubec nejde .. prendaval bych kompletne cely vnitrek takze vcetne displeje z SEcka .. takze by sve naprosto sedelo .. jedna se jen o to jestli treba sroubky ktere prichytavaji zakladni desku jsou stejne .. to je asi hlavni problem

Koukal jsem na netu na fotky a Grey verze by mela mit predek cerny, jen zada jsou seda. Udelat polep na zada je strasne jednoduchy.

Ja mel podobny problem u SGS4, kde nebyla Black, ale pouze Grey a polepil jsem zada cernou samolepici tapetou tak, ze nikdo nepoznal, ze to neni original a to bylo tezsi, protoze SGS4 je myslim posledni Samsung ve tvaru mejdla.

Díky moc tohle by mohlo pomoct

A abych odpovedel ostatním tak vím že se to dá řešit nějakýma polepama které nejsou ani poznat .. spis jde i o muj pocit .. nechci mit nejake samolepky nebo polepy .. jde prave o to jestli je to vubec mozne tehle prestavby docilit abych mel svuj vlastni original da se rict .. chapejte jako fanousek apple nemam moc rad takove ty polepy

Ale jinak díky moc vsem

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru