Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook neustále shazuje wifi

Dobrý den,
už si nevím rady. Nastěhovala jsem se do bytu, kde předtím všem normálně šla wi-fi. Od té chvíle mi začal padat internet, musela jsem restartovat router. Nakonec jsme zjistili, že to dělá můj notebook. Notebook se připojí, ale často okamžitě wi-fi shodí znovu. Po připojení LAN kabelu myslím, že internet normálně šlape, jen asi jednou se mi stalo že to najednou nešlo. Po nějaké době jsme router vyměnili za nějaký starší a když problém setrvával zkusili jsme koupit nový router a stále nic. Ostatní počítače či zařízení internet nikdy neshodily. Stačí často abych notebook zapnula a jakmile se spustí, internet spadne. Někdy restartuji router i 20x za sebou a potom se internet třeba chytí na delší dobu.

Mám Acer Aspire V 13. Zkoušela jsem odinstalovat všechny základní programy spojené s Acer a odinstalovat síťové adaptéry, co mi vrtá hlavou je, že jsem si stáhla jiný ovladač (je nainstalovaný Qualcomm Atheros QCA61x4A) a nenainstaloval se. Znovu se nainstalovat tento.

Zkoušeli jsme vypnout i DHCP. Nic.

Máme v domě dva routery. Nejdříve to bylo nastavené, že byly oba jakoby samostatně, ale stejný drát (opravdu tomu moc nerozumím, tak píšu laicky). Poté jsme ten náš nastavili aby fungoval jako bridge. Stejně nic. Když spadne internet tady dole, nejde se ani připojit k hornímu routeru. Už jsem z toho blázen. Pokaždé když dělám něco důležitého tak to spadne.

Strávila jsem hodiny abych našla řešení, hlavně na zahraničních fórech. Vypnula jsem možnost shození wi-fi, v rámci spotřeby baterie a také to nefungovalo. Většinu věcí si opravdu zjistím, ale tady jsem v koncích.

Díky moc za každou odpověď.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny