Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem pomoc s mp4 Evolve

dobry den,koupil jsem si mp4 přehravač Evolte,mam ale maly problem,nechapu jak mam nainstalovat program ktery jsem dostal na cd diky tomu nemužu si stahnout hudbu apod.prosim potřeboval bych od vas poradit jak stahovat hudbu atd.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Neobjevuje se náhodou jako nový disk a nestaci tam ty data nakopirovat ? Protoze by to tak melo byt…
AZOR 13.06.2008 01:14
AZOR
Jestli je to tohle, tak to je Mass Storage. A dokonce tvrdí, že k tomu dodávají český manuál. Evolv…
karel 13.06.2008 01:21
karel
Taky jsem koukal, ze to ma Mass Storage - nicmene jsem ten mp3 prehravac nevidel - nejmenovanej mp3… poslední
AZOR 13.06.2008 07:00
AZOR

Neobjevuje se náhodou jako nový disk a nestaci tam ty data nakopirovat ? Protoze by to tak melo byt a v tomt pripade na kopirovani audio nepotrebujes zadny software dodavany s timto zarizenim. Jinak v pripade videa je asi dodavat software (ale vetsinou jde pouzit i jiny) na prevod videa do formatu, kterej sezvejka tento prehravac, nicmene ho zase jen nakopirujes jako z disku na disk.

Jestli je to tohle, tak to je Mass Storage. A dokonce tvrdí, že k tomu dodávají český manuál.

Evolve Dream podporuje funkci Mass Storage a proto není třeba v operačních systémech Windows XP, Windows 2000 a obdobných, instalovat speciální ovladače. Pro ostatní systémy jsou však k dispozici na přiloženém CD.

lang,cs

Ale třeba má Linux.

Taky jsem koukal, ze to ma Mass Storage - nicmene jsem ten mp3 prehravac nevidel - nejmenovanej mp3 prehravac co ma matka (creative) je taky MassStorage ale bez pocatcniho softu a registrace, zadani serioveho cisla, to proste nejde. Proto tak opatrne tvrdim, ze by to melo jit bez toho ale ani u MS to jeste neni zaruceno ..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru